2777
2789

منم خدا رو خیلی صدا زدم البته نه اونجوری که خدا دوست داشت. ولی به هر حال خیلی از خدا دلگیر و طلب کار بودم  طوری که میگفتم خدا کلید بهشتت رو بدی اون دنیا بهم پرتش میکنم پسش میدم بهت من الان نابودم من الان کمک میخوام من الان حمایت میخوام من الان حقم رو میخوام.  خلاصه بین من و خدا قهر دعوا دوری بود تا الان که فهمیدم. خدا هست هر لحظه هست فقط باید درست صداش کنیم.  شکر خدا الان بعد پانزده سال دارم خدا رو میبینم.  شما هم ناامید نشو

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چطوری صدا می‌زنید من هرچی صدا میزنم انگار نه انگار

من خودم قبولدنداشتم مثل میگفتم همینکه تو دلم صداش میزنم دردل میکنم کافی ولی بعد فهمیدم دعا کردن درست خیلی تاثیر داره. مثلا شما بیا به نیت مشکلت مثلا روزی ۷ بار آیت الکرسی بخون. یا صلوات یا سوره حمد یا هرچیزی که باهاش حس خوبی میگیره یه ذکر کوتاه یا مثلا نذر کن به یه فقیر کمک کن دلش شاد شه بگو عوضش خدا تو هم دل منو شاد کن فقط انجام بده ولی طلبکارانه منتظر جواب نباش فقط به نیت حاجت روایی انجام بده و بس

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
منم خدا رو خیلی صدا زدم البته نه اونجوری که خدا دوست داشت. ولی به هر حال خیلی از خدا دلگیر و طلب کار ...

سلام. خوش اومدین به درگاه پرمهر الهی!
تاپیکم با عنوان با من تماس بگیرید یک کتاب عالی توش گذاشتم حتما بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

منم خدا رو خیلی صدا زدم البته نه اونجوری که خدا دوست داشت. ولی به هر حال خیلی از خدا دلگیر و طلب کار ...

و مهمترین شرط اجابت دعا نزدیکی به خداست. هرچی گناه کمتر کنیم و در انجام واجبات تلاش بیشتری کنیم به خدا نزدیکتر و در درگاه الهی محبوبتر میشیم و دعاهامون به اجابت نزدیکتره.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

چطوری صدا می‌زنید من هرچی صدا میزنم انگار نه انگار

تاپیکم با عنوان با من تماس بگیرید یک کتاب عالی توش گذاشتم حتما بخونین.
تاپیک آخرم با عنوان خدای پاک و سبحان هم چهار تا سخنرانی خیلی مفید داره.
و مهمترین شرط اجابت دعا نزدیکی به خداست. هرچی گناه کمتر کنیم و در انجام واجبات تلاش بیشتری کنیم به خدا نزدیکتر و در درگاه الهی محبوبتر میشیم و دعاهامون به اجابت نزدیکتره.