2777
2789
عنوان

دیسک کمر سن کم

629 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

من تقریبا یه سال پیش رفتم دکتر (۲۳سال داشتم)و بهم گفت یکم بیرون زدگی داری ولی مواظب باشی چیزی نیس 

طرز نشستنم قوز داره و عادت کردم و اکثرا تو حالت نشسته ام ...الان کمرم دوباره درد میکنه و خیلی نگرانم 

میترسم فلج بشم و تازه هنوز نامزد کردم و به گور ببرم همه چیو☹️

بنظرتون ممکنه عود کنه؟؟

میشه اونایی که تجربه داشتن کمک کنن

منم ستون فقراتم تو رشد دچار انحنا شد و یک سال تمام دائم کمربند داشتم. حالتشم مثل زره بود😑😂 انحراف ستون فقراتم بعد از یک سال خیلی کم شد و دکتر گفت این دیگه از بین نمیره و از اینجا ب بعد باید رعایت کنی

از اون موقع ۱۰ سال گذشته. هنوزم گه گاهی کمرم درد میگیره ولی خب ب زبون نمیارم و جز پدرو مادرم کسی نمیدونه☹️ بخاطر انحراف به چپ، روی پهلوی چپ خوابیدن اذیتم میکنه

نمیتونم طولانی مدت سرپا بایستم چون به کمرم فشار میاد

حتی بعضی از صندلی ها هم اذیتم میکنن و همیشه صندلی ماشینو خیلی میبرم عقب ک اذیت نشم و هزارتا مکافات دیگه هم دارم ک همشون از درست ننشستن و قوز کردن نشات میگیره

حالا بخوامم دیگه نمیتونم خیلی صاف بایستم چون ب مهره های کمرم فشار میاد و اذیت میشم🥲

تو هم باید رعایت کنی اگر رعایت کنی چیزیت نمیشه

۸۰ درصد خانمای خانواده شوهرم حتی دختراشون دیسک کمر و بیردن زدگی دیسک دارن ولی عین خیالشون نیست و ریلکسن

تو هم مثل اینا باش به خودت استرس نده❤️

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

🥹🥹🥹مرسی واقعا حرفات آرومم کرد  ❤️

❤️🥰😘 من تصمیم دارم اگر چند سال دیگه بچه دار شدم بندازمش گردن بارداری و زایمان🤣 و بگم جدیدا اینجوری شدم و خودمو راحت کنم😂 چندوقت پیش خونه پدرشوهرم بودیم کارها تقسیم شد و جارو کشیدن افتاد گردن من

جاروشون خوب نبود و خونه هم خبلی بزرگ

اخراش دیگه ب زور داشتم جارو میکشیدم و با خودم میگفتم الاناس ک کمرم قفل بشه و فلج شم ایناهم بفهمن من چمه🤣 

تو هم بعد از ازدواج بندازش گردن بارداری و زایمان😂😂اینجوری لااقل بقیه میفهمن یکم رعایتت میکنن😁

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
❤️🥰😘 من تصمیم دارم اگر چند سال دیگه بچه دار شدم بندازمش گردن بارداری و زایمان🤣 و بگم جدیدا اینجور ...

دقیقا منم همیشه اینجور کارها بهم میرسه و نمیتونمم نکنم و به قول تو باید زرنگ بود !😂