2777
2789

بچه ها من با نامزدم ماه پیش رابطه داشتم چند روز بعدش پریود شدم ..یماه از اون قضیه میگذره الان از اول ماه رمضون روزه گرفتم الانم هیچ دردی احساس نمیکنم ۲ روزم از وقت پریودم گذشته پریودم بخاطر ماه رمضونه ک گذشته و الان عیچ دردی ندارم؟یا اینک باردارم با توجه ب اینک بعد اون قضیه پریود شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه باردار نیستی 

پریود دیگه یک ماه زود میشی یکماه دیرتر

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزم بعدش پریود شدین و مشکلی نیست الانم بخاطر ماه رمضون و تغییر اب و هوا دو روز عقب انداختین  ...

بشدت استرسیممم ..چون خانواده مذهبی دارم که باید تا شب عردسی صبر میکردم..