2777
2789
عنوان

راز افزایش قد

5745 بازدید | 38 پست

میخام بهتون بگم افزایش قد بعد از سن بلوغ هم امکان داره

ولی زمان نیاز داره و باید براش وقت بزاری روزی چند دقیقه تا چندین دقیقه

یسری حرکات کششی هستن که خوبن

ولی بهترینش بنظر من خودتو از چیزی اویزون کردن مثلا از میله بارفیکس

فقط یه نکته داره اینکه یکم خودتو بکشی بالا فشار رو از رو کتفت برداری چون تو دراز مدت احتمالش هست دستاتم دراز بشن

ولی برای افزایش قد عالیه و حتما هم جواب میده

اگه شکم هم دارید ابش کنید

ستون فقراتتون هم اگه مشکل داره مثلا قوز دارین اصلاحش کنید باز تاثیرشو میبینید

۱=۲ ۲

نهایت 5 سانت اضافی تر رشد میکنه همش

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بنظرم ببشتر هم میشه

نظر شما با واقعیت فرق داره

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

یه فامیلی داریم

همیشه قد من یکم ازش بلند تر بود

تا بعد مدت زیادی که دیدمش عجیب قدش از من بلند تر شده بود

یعنی راحت هفت هشت سانت بنظرم بلند تر شده بود نزدیک دومتر بود خخ

بعد من کنجکاو شدم که چطور شده مگه میشه سنشم یه چن سالی بزرگتره ازم

تا به بدنشو عکسایی که میذاشت دقت کردم دیدم زیر بغلاش خیلی بزرگن و شنیده بودم بارفیکس میره همیشه

و اینجا بود که فهمیدم قدش اینقد بلند شده بخاطر بارفیکس رفتناشه

۱=۲ ۲

چند بار در روز و چند ماه بارفیکس؟  سر بالای میله باشه یا پایین

هر چقد تونستی 

از این میله بارفیکسا هست میزارن وسط چهار چوب در تهیه کن

همیشه ازش استفاده کن

ادامه بده تا وقتی که نتیجشو ببینی 

۱=۲ ۲

واقعیت بنا به نظر من شکل میگیره من میگم میشه یعنی باید بشه خلاصش همینه همش به اراده فرد برمیگرده

عزیز الان هرکی اراده کنه بدون هیچی بره فضا میمیره. همه چیو دیگه انگیزشی نکنین که. شب خوش 

عزیز الان هرکی اراده کنه بدون هیچی بره فضا میمیره. همه چیو دیگه انگیزشی نکنین که. شب خوش 

دیگه اون میشه توهم

چیزی که هستو گفتم بدون کمو کاست یا اغراق

شبتون خوش

۱=۲ ۲