خونه دایی شوهرم دعوت بودیم،بعد همشون بگو بخند کردن،من صورتم زشته،یعنی بینی بزرگی دارم ک قشنگی چهرمو گرفته،جاریم عکس من تو چهرش چیزی که جذابش کرده بینی خوش فرم و قشنگشه،انگار عمل کرده ولی میدونم ک عمل نشده خیلی قشنگه وطبیعی،خلاصه زندایی شوهرم بحث رو کشید ب بینی خودش،مثلا میخاست شوخی کنه گفت بااینکه 64سالمه باید برم دماغمو عمل کنم و اینا(بینی ش از مال من خیلی بهتره)برادرشوهرم گفت حق داری اگر زن من دماغش گنده بود طلاقش میدادم یا ماشینمو میفروختم عمل کنه،شوهرمن چیزی نگفت ولی من خیلی حس بدی داشتم،جاریمم همش لبخند میزد و با یه نگاه خاصی بمن یجورایی پز میداد و لذت میبرد،خودم روش شناخت دارم که چقدر لذت برد از حرف شوهرش،دوسه سال پیش هم رفت پرسینگ بینی زد و ب یه نفر گفته بود دل سولماز(من) بسوزه با خرطومش😔بعد حقوق شوهرشم بالاست خونه و ماشین خوبی دارند ماخیلی ضعیف تریم گفت بعضی زنها رزق و روزی هم ندارن هیچی ندارن همین باعث میشه ب بقیه حسادت کنن و حسرت بخورن،نگاه بمن کرد.باشناختی ک ازش دارم قشنگ متوجه شدم بمن کنایه زد،خیلی دلم گرفت
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...