2777
2789
عنوان

رفع دلشوره؟!

61 بازدید | 6 پست

سلام،  گاهی یا بیشتر اوقات پیش اومده که دلشوره داریم مخصوصا ما ایرانیا که خیلی احساساتی هستیم،  و دائما نگرانیم،  شب که میشه اصلا اوضاع بهم میریزه سرت خلوت میشه و میشینی به تمام حوادث دنیا فکر میکنی که الان اگه فلانی بیاد؟ فلانی بمیره؟ مریض شه؟ و.. 

میری دست به دامن خدا میشی نه خواهشا نه، 

میری نزدیک یکی میخوابی،  

صلوات میگی،  قرآن میخونی. 

ترس و استرس و آشوب و دلشوره! 

راه حلش چیه؟ چیکار میشه کرد 

وقتی اینجوری میشه آدم؟ 

انگار تو دلت خالی میشه،  دلت میلرزه 

اینجور وقتا چطوری آروم میشید؟ 

معده و روده عصبی باعث احساس دلشوره میشه.  مال من ب احساس خارش و قلقلک داخل دلمم رسیده😂

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خواهر

همون صلوات و قرآن دل و آروم میکنه، منتها هرچی عمیق تر و دلی تر باشه اثرشم بیشتره

این افکار منفی از وسوسه های شیطانه

بهش بها ندید

هر روز با خدا و اهل بیت(ع) درد و دل کنید

نماز اول وقت بخونید و حرز امام جواد(ع) عالیه

یه دکتر طب سنتی هم برید خیلی وقتا مزاج که بهم میخوره این اتفاقات پیش میاد

اینها تجربه خودم بود

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سلام خواهر همون صلوات و قرآن دل و آروم میکنه، منتها هرچی عمیق تر و دلی تر باشه اثرشم بیشتره این اف ...

موافقم باشما،  مزاج و طبع بدن خیلی موثره

گاهی اینقدر زیاد میشه استرسه و دلشوره که میتونم ساعتها گریه کنم بابتش