2777
2789
عنوان

ترس

81 بازدید | 13 پست

خیلی بده از یک موضوعی بترسی و همیشه همراهت باشه هر لحظه ایی ترس ب همراه خودت داشته باشی واسه دشمنم نمیخام این اتفاق و موضوع و حس رو 

لطفا واسم دعا کنید خیلی نیاز دارم ب دعاتون دعا کنید اونی که فکر میکنم نباشه هیچ فیلم و عکسی وجود نداشته باشه تروخدا 

دعا یکی ب یکی دیگه زودتر مستجاب میشه 

دعا کردید بگید ممنون دارتون میشم و منم واسه شما همین کارو میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چیشده؟

از اونجایی ک دختر ساده اییم سنی ندارم کلا ۱۵ ساله با یکی رابطه داشتم و ازم اون فرد ادعا میکنه فیلم و عکس داره لطفا دعا کنید واسم اصلا همین چیزی وجود نداشته باشه 

از اونجایی ک دختر ساده اییم سنی ندارم کلا ۱۵ ساله با یکی رابطه داشتم و ازم اون فرد ادعا میکنه فیلم و ...

الان باکره ای؟

البته این چیزا مهم نیست عزیزم ترس به دلت راه نده برا چی داره تهدیدت میکنه؟

نگاه به لب خندونم نکن توم افتضاحه..                               ‌‌‌

الان باکره ای؟ البته این چیزا مهم نیست عزیزم ترس به دلت راه نده برا چی داره تهدیدت میکنه؟

بله عزیزم 

نه تحدید نمیکنه ولی هر آنی ممکنه تحدید کنه شهر کوچیکه و ابرو این مسائل واقعا دارم ۲۴ ساعت زجر میکشم 

بله عزیزم  نه تحدید نمیکنه ولی هر آنی ممکنه تحدید کنه شهر کوچیکه و ابرو این مسائل واقعا دارم ۲ ...

خداروشکر.

عزیزم ایشون لابد دروغ میگه چون پسرا تا هر اتفاقی میفته همینو میگن.

بهش بگو خودت با کسی درمیون گذاشتی و اگر پخش کنه جدی برخورد میکنه.

اگر دیدی خیلی کشش داد به خانوادت بگو تهش کتک میخوری نمیکشنت.

فقط بهتره اینه که فیلمتُ پخش کنه.

نترس از آبروی خودشم که شده پخش نمیکنه.

بگو فیلما رو اگه راست میگه برات بفرسته.

بعدشم شهر زیاد کوچیک نیست که همه بشناسنت اگه پخش کنه.

اصلا نترس و نقطه ضعف نشون نده چون بیشتر میترسونت🤍🌈

خداروشکر. عزیزم ایشون لابد دروغ میگه چون پسرا تا هر اتفاقی میفته همینو میگن. بهش بگو خودت با کسی د ...

مرسی واقعا بهم امید دادی بله شایدم هم امکان داره همینجوری ک شما میفرمایید باشه مرسی واقعا 🤭🫀😭

مرسی واقعا بهم امید دادی بله شایدم هم امکان داره همینجوری ک شما میفرمایید باشه مرسی واقعا 🤭🫀😭

فداتشم حتما همینطوره🦋🤍