2777
2789
عنوان

میشه یه دقیقه بیاید

32 بازدید | 3 پست

من با یک گروهی که برای کنکور آنلاین تدریس و رفع اشکال داشتن بعد مدیرشون خارج از تایم خودم منو تگ میکنه برای رفع اشکال منم بهش گفتم لطفا بذارید تابستون منو تگ کنید برسم سوال جواب بدم و انصراف دادم فعلا اما هی اد میکنه منو تو گروه با اینکه بارها توضیح دادم وقت نمیشه حرفای بی ربط میزنه هی در کنار هم و فلان و... نمی‌فهمم درست بعد بهش یکبار قاطع گفتم من نمیتونم فعلا شما خارج تایمم منو تگ میکنی نمیرسم جواب بدم الانم امتحان دانشگاهه میخوام انصراف بدم تابستون بیام شما داری مزاحم میشی اونم عذر خواهی کرد میگه ن آخه خاص هستی خوب جواب میدی و بعد الان شروع کرده ب چیزای متفرقه فرستادن برای من (منظورم چیزای بد نیست چیزای خارج از کار مثل اخبار و پست اینستا و...) منم کلافه شدم دیگه واقعا میترسم باز بگم بگه ای بابا من ک چیزی نمیفرستم چرا عقده ای بازی در میاره بلاک هم بهش فکر کردم ک بلاکش کنم اما خب نمیشه نیازش دارم مدیر گروه و کارمه 

بخاطر این همین کارم انتخاب کردم چون خودشون حقوق میدن یکم دانشجوییه احتیاج دارم

لعنت به قادسیه

بنظرم بزار پیام بده

لایک کن (همون ری اکشن تلگرام)

خودش ادمش باشه دیگ میفهمه

یا سین نزن

ولی بنظرم بلاک خوب نیس بکنی

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی
بنظرم بزار پیام بده لایک کن (همون ری اکشن تلگرام) خودش ادمش باشه دیگ میفهمه یا سین نزن ولی بنظرم ...

وقت گیره ساعت 1 شب می‌فرسته 

و هی نوتیفیکیشن میاد فکر میکنم گروه دانشگاهه میرم میبینم ایشونه اعصابم خورد میشه از طرفی از خودش بدم میاد حرصم گرفته از حرفای متفرقه

لعنت به قادسیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقت گیره ساعت 1 شب می‌فرسته  و هی نوتیفیکیشن میاد فکر میکنم گروه دانشگاهه میرم میبینم ایشونه ا ...

ایشون رو حالت بیصدا بزار چون واقعا هزینه زندگی دانشجویی بالاس درامد کم شغل انلاینم کمه اگه بخوای تابستون بری

حیفه باهات لج بیوفته

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی