2777
2789
عنوان

فردا شمس الشموس هست چندسال پیش حاجتمو گرفتم بیاید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 27 پست

میشه ننویسیم چون میترسم ببینه کسی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من همیشه برام این عجیب بود که اولا این روایت و تاریخ تو هیچ کتابی سندیت تاریخی نداره

و اینکه عجیب ترش برام اینه چرا تو تاریخ شمسی هست؟

این جور تاریخ هایی که مثلاً ریشه دینی و دعایی داره باید تو تاریخ های قمری باشه و خب هر سال قمری هم ده روز جابجا میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله من اشتبا گفتم رمضان  منظورم فروردینه 😂 فردا ۱۸ فروردینه

ما الان در واقع تو ۱۸ فروردین هستیم دیگه

فردا میشه ۱۹ فروردین منظورم از فردا اینطوری بود

ولی خب عامیانش اره پس فردا یاهمون ۱۹ فروردین 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

2803
میشه ننویسیم چون میترسم ببینه کسی

نمیدونم والا ولی ننویسی نمیشه که.

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

شرف شمس منظورته؟

اره شرف شمس

2804
مرسی.منم انجامش میدم  خیلی نیاز دارم ب معجزه کاشکی سلامتیو بدس بیارم همه چی نرمال بشه

به امید خدا

به یه زبان دیگه بنویس سرچ کن تو کوگل به هر زبان خواسته تو 

ممنوپم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
همین ۱۹ فروردین درسته و یچیز مرسومی هم هست چون رو سنگ هم دعا مینویسن این روز رو سنگ زردا 

من سنگ شرف شمس دارم خوبه؟

قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت،که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست...ممنون میشم عضو کانال پوشاکم در روبیکا بشین ✨ممنون pooshak__helen 

2805