2777
2789

ما عقدیم فعلا عزوسی نکردیم ایشون انتظار داره تو هر مهمونی من برم بشینم پیشش سمت خانوما نرم مهمونیای ماهم طوریه که خانوما ی سمتن آقایون ی سمت من چطور برم بشینم پیش آقایون؟ 🤦‍♀️الانم آقا قهر کرده چرا به من بی توجهی کردی

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نمیفهمی؟

اون همه نگات کردم ی بار سرتو برنگردوندی ببینی چی میگم همش مشغول صحبت با دخترخاله هات بودی

من: خب عزیزم چند بار اومدم پیشت گفتم چیزی میخوای جواب ندادی

اون: مشغول جوک تعریف کردن بودی عمدا بهم نگاه نمیکردی 

من: خودت گفتی برو منم رفتم دا وگزنه اومده بودم پیش تو میدونی دا از قهر و دعوا بدم میاد اگه هم میخوای قهر کنی لااقل ی بهونه درس حسابی پیدا کن

اون: بهونه درست حسابیه تو فیلم بازی کردی ادا میدادی

همه دوست دارن شوهرشون اینجوری باشه اونوقت شما کم محلی میکنی بهش خانواده ما هم همینطوری ان جدا میشینن اما من خیلی سعی میکردم پیشش بشینم چون خودم دوست داشتم و اینکه حس غریبی نکنه تو خانواده من و همین طور تو خانواده اونا من حس غریبی نکنم

یه تختش کمه😐

دختر خالمم نامزده تو جمع ی طورین انگار همو نمیشناسن بعد این میگه هر ده دیقه بیا ازم بپرس چیزی نمیخوای

همه دوست دارن شوهرشون اینجوری باشه اونوقت شما کم محلی میکنی بهش خانواده ما هم همینطوری ان جدا میشینن ...

اخه خجالت میکشم پیش همه برم پیشش مسخرم میکنن دختر خالم و نامزدش تو جمع ی طورین انگار همو نمیشناسن بعد من چطور برم بچسبم بهش

اخه خجالت میکشم پیش همه برم پیشش مسخرم میکنن دختر خالم و نامزدش تو جمع ی طورین انگار همو نمیشناسن بع ...

منم همه مسخره میکردن ببین شوهرت چی میگه یا کاری نکن شوهرت ازت سرد بشه شاید تو مجردیاش این فانتزی ذهنیش بوده باهاش راه بیا عزیزم دو روز دیگه زندگیتون مشکل دار بشه همون فامیلات اصلا واسشون مهم نیست 

چند سالته؟

هردومون ۲۵سالمونه چی بگم بعضی وقتا خیلی اخلاقای بچگونه داره من خیلی مستقل بودم هیچ کدوم از فامیلام انتظار نداشتن اینطوری ازدواج کنم الان واقعا با لوس بازیاش منم مسخره همه کرده

هردومون ۲۵سالمونه چی بگم بعضی وقتا خیلی اخلاقای بچگونه داره من خیلی مستقل بودم هیچ کدوم از فامیلام ا ...

خیلی احساسیه فکر کنم شما منطقی و خشک مگه چند بار تو دوران عقدی ؟ همون جوری باش که خودت دوست داری انقدر به فکر افکار دور و اطرافیانت نباش اگه میتونی شوهرتو قانع کن اگه نه توام یکم با اون راه بیا 

یه سوال تو میری قاطی خانواده شوهرت دوست نداری شوهرت کنارت بشینه؟

خیلی احساسیه فکر کنم شما منطقی و خشک مگه چند بار تو دوران عقدی ؟ همون جوری باش که خودت دوست داری انق ...

منم احساسیم اکثرا هم سعی میکنم پیشش باشم ولی امشب دیگه قهر کرد جوابمم نداد اعصابم بد خرای شد

منم احساسیم اکثرا هم سعی میکنم پیشش باشم ولی امشب دیگه قهر کرد جوابمم نداد اعصابم بد خرای شد

درست میشه یه روز آدم خوبه یه روز بد میبینی خوشش نمیاد تونستی یکم راه بیا باهاش خودت رو بزار جاش