2777
2789
عنوان

کلانه کیله شین😋

239 بازدید | 30 پست

سلام دوستان تاحالا اومدین کردستان 

کلانه کیله شین خوردین ؟

کیله شین اسم یه روستاس 

این موقع سال خیلی برای خرید میان بانه  مخصوصا فارس زبانان عزیزمون، ماهم امروز رفتیم جاتون خالی خیلی خوش گذشت

امیدوارم گذرتون بیفته  واز غذاهای اونجا لذت ببریدمخصوصا کلانه

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

وای کلانه با دوغ😍😍

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای الان داشتم میگفتم خیلی دوس دارم ازون نون کردی بخورم🤯

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

گیان پیتزا کوردی😆

ئەمڕۆ ئەونە ئیشتیام کردو ،زۆر خۆشە

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

میشه معنی امضاتو بگی عزیزم

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍

کلانه خوردم اما تا چند روز هرچی مسواک زدم دهان شویه استفاده کردم اما دهنم بوی یه سبزی که میریزین داخلش میداد

❤️ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️🖤پرنیام🖤من عشقت رو به همه دنیا نمیدم حتی یادتو به کوه و دریا نمیدم به یاد تو میمونم واسه همیشه حالا که دنیا خواست من و تو تنها بمونیم به یادت میمونم جواب دنیا رو میدم کاشکی منم شبیه تو کم میشدم از روزگار واسه دوباره دیدنت بگو مونده چندتا بهار هنوز به یاد تو شبا به آسمون خیره میشم یا منو با خودت ببر یا دوباره بیا پیشم کسی بجز تو این روزا حال منو نمیدونه بگو کدوم جاده منو به شهر تو میرسونه همدم این روزای من عکس رو دیوارت شده🖤
نه ، کلانه چیه  حیف یه بار برم مناطق کرد نشین ، خیلی خوبن

حتماااا اومدی بخورا با دوغ ،اینه

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

اره ولا منیششش زورم ایشتیا بووو البته به تو ناخوش

نۆشی گیانو بێ گیانە

نه ، کلانه چیه  حیف یه بار برم مناطق کرد نشین ، خیلی خوبن

آب و آرد و یه کوچولو نمک رو تبدیل به خمیر میکنن و شبیه 

نون دایره ای شکل میکنن بعدش‌ یه طرفش پیشوک‌ یا تره خرد‌ شده 

میریزن و اون طرف نون رو میندازن دوش و شبیه نیم دایره میشه 

بعد روی ساج میزارن تا بپزه  (ساج یه ورقه ی فلزی بزرگ که روی آتیش میزارن واسه نون پختن )

بعد از پختن با روغن حیوانی چربش میکنن و با دوغ یا ماست میخورن

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
شبیه باقلواست ، خوشمزه بنظر میرسه😋😋

نه😃باقلوا کلا ی مدل دیگه س