2777
2789

مثلا من خودم قبلا شرکت بازاریابی کارمیکردم، مثلا اگ قیمت شرکت واسع یه محصول 150تومن بود، مامیگفتیم 500تومن ک باتخفیف شده مثلا 300تومن، موجودیمونم فقط 1عدده حالا چی تاصبح هم موجودی داریم🤣بعد اگع مشتری میخرید ک هیچی، نمیخرید یک هفته بعد یه تخفیفات ویژه میفرستادیم قیمتو میکردیم199ت😃

یه راز یاتجربه ک توسالن کارکردنم داشتم اینه ک حتما برای بند وابرومیخواین برین باخودتون هدبند مخصوص ببرین هرروز کلی مشتری میادواون هدی ک برای شما میزنن روسر هزارنفردیگه خورده

حالا شما بگین ازچیزهایی ک میدونین

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اولیش چ حس بدی گرفتم

در کل چ اسون شده حرام حلال کردن و پول دراوردن 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

تو این مملکت پشگل هم بخری‌گرون میشه

دقیقا ارزوی ثبات قیمت رو دلمون مونده

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

معلمی

نمیتونی دانش آموزی رو پاس نکنی 

شهریور حتما باید قبول شه.

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
عکاسی بودم عکس فوری پنج دقیقه ای حاضر میشد من میگفتم بیست دقیقه دیگه بیاید 

هدف ازاین کارچه بود🤣

با اولیش چ حس بدی گرفتم در کل چ اسون شده حرام حلال کردن و پول دراوردن 

دقیقاا اولش ک تواین کارمیری متوجه نمیشی، لیدرهای بالاسراینو ترفندمیدونن وکلی تشویقت میکنن بعد یه مدت میفعمی توچه لجنی افتادی خداروشکر اومدم بیرون

ناخنکار بودم... کسایی ک خدمات میگیرن حتما پک شخصی تهیه کنن تا از بیماری ها در امان باشن، ب راحتی قارچ،هپاتیت و.....قابل انتقاله...البته اینو همیشه ب مشتریا میگفتم اما براشون مهم نبود.

مایع ضدعفونی وجود داره برای ابزارمون اما فقط در صورتی اکیه ک ابزار خونی نشده باشن وگرنه با مایع ضدعفونی هم بیماری قابل انتقاله...خلاصه حواستون ب بهداشت باشه.

الکل ضدعفونی نمیکنه.

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂

چقدر اولی بد بود و نون حروم!

سازمان تعزیراتم کار نداره یه رشوه و تمام.

چقدر بد…

چقدر بد……..💔

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹