2821
2789
عنوان

پسره رو زدم😐😡😡

660 بازدید | 27 پست

چند روز پیش با مامانم  داخل شهر رفتم بعد چندتا پسره بودن جوون بودن جلومون بودن ایستاده بودن وسط راه بعد دوتا دختر جلومون بودن یکی از اون پسرا زیر پای دختره با پاش زد دختره ی نگاه کرد رفت بعد اومدن زیر پای منم زدن از پشت بهو نزدیک بود بیوفتم برگشتم ببینم کدومشون هست نفهمیدم ولی دیدم یکیشون لباس ابیه داره نگاه مبکنه فکر کنم خودش این گوهو خورد منم بزگشتم سمتش حرکت کردم محکم با دستم زدم توی سینش با مشت کلی ام منو و مادرم. فحششون دادیم😐😐

مردم چرا انقد بی فزهنگ و بی شخصبت شدن حالم دبگ بهم میخوره از بیرون رفتن هر دفعه میرم ی اتفاقی مبوفته

هنوزم تو شوکم چرا این کارو کردن گردن هم نمیگرفتن بی شرفا

تف تو  ذات این ادما

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای دقیقا واسه منم ۳ ماه پیش اینجور شد

یه پیرمرد که نمیدونستم خل و چله با یه وسیله ای زد به پای مامانم منم غیرتی رفتم داد زدم گفتم هویییی چته هلش دادم مامانم اومد گفت ولش کن بیا بریم😑😐

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
خوب کردی اینارو باید انقدر زد صدای سگ بدن

اره دیگه وگرنه دو سه روز دیگه بدتر میکنن اون لحظه کسی نبود بیاد طرفداریتونو بکنه مگه بین مردم نبودین؟

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
اره اون دوتا دختره رو اول باهاشون این کارو کردن خیلی عصبی شدم بعدش دیدم زیر پای خودمم زدن اشغالا

خوبه حالا تو مثل اونا مظلوم نبودی😂

کاری با اتفافی که افتاده ندارم. ولی جالب بود که پا انداختن پسره رو بی فرهنگی میدونی اما دعوا کردن خو ...

میدونی تا واسه خودت از این اتفاقا نیوفته نمیفهمی چی میگم اگه میوفتادم و اتفاقی واسم میوفتاد چی

من چشمم رو تازه عمل کردم اگ خدایی نکرده میوفتم چشمم ب جایی میخورد چی

بعد مث این ادمهای ساده و بی زبون نبستم بزارم هرکاری هرکسی دلش خاست باهام بکنه اگ من سکوت کنم این بی شرفا با هزار نفر دیگ این کارو میکنن خدایی نکرده اگ یکی حامله باشع و این اتفاق بیوفته واسش چی 

کسی ام این کارو میکنه نهایت بی فرهنگی و بی شخصیت بودنش رو نشون میده منم سکوت نمیکنم جلوی این ادما

کاری با اتفافی که افتاده ندارم. ولی جالب بود که پا انداختن پسره رو بی فرهنگی میدونی اما دعوا کردن خو ...

الان از نظر شما کاری که من با اون پیرمرد تو خیابون کردم بی فرهنگیه؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792