2789
عنوان

نگرانم

140 بازدید | 15 پست

صاحبخونه خونرو فروخت 

ی زن بیوه یا طلاق گرفته بود اونقدر خوشگل و عملی و قرتی 

امروز اومده بود نکاه خونه کنه باز ی تیپ و کلاسی داشت اصلا یا من حرف نزد ولی ب ردی شوهرم می‌خندید بلند بلند

حالا شماره داد ب شوهرم برا اجاره خونه ک از این ب بعد ب اون داده بشه

چکار کنم میترسم

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری 

ی جوری کاری کن با خودت هماهنگ ش 

ابدا هم در موردش حرفی نزن پیش همسرت

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

حق داری  ی جوری کاری کن با خودت هماهنگ ش  ابدا هم در موردش حرفی نزن پیش همسرت

حالا قراره نمیدونم برن دفترخونه یا املاکی قرارداد هم بنویسن باهم دگ

نترس و از ترست به هیچ عنوان شوهرت هیچی نفهمه حتی نفهمه ازش بدت میاد با سیاست حواست و جمع کن اگ دیدی داره بعد ی مدت ازش تعریف میکنه بردار بگو اتفاقا خیلی اجتماعیه کلی  ازش خوشم میاد میخوام بیشتر باهاش ارتباط داشته باشم بعد خودت میبینی شوهرت دورش میکنع از زندگیتون

در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...
حالا قراره نمیدونم برن دفترخونه یا املاکی قرارداد هم بنویسن باهم دگ

من حس خوبی ب زنای این مدلی ندارم ،میگی ب تو محل نداده ولی تو رو شوهرت هی خندیده 

اگه شد توام ب یبهانه برومثلا بعدش بری خریدی چیزی 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

من حس خوبی ب زنای این مدلی ندارم ،میگی ب تو محل نداده ولی تو رو شوهرت هی خندیده  اگه شد توام ب ...

نمیبره میگه این چیزا زنا قاطی نشن

تاحالا چیزی ندیدم ولی حس بدی دارم 

فاز منفی داشته حتما عیب نداره تو خونه ب خودت این روزا بیشتر برس درسته ب این چیزا نیس ولی تاثییر داره چند تا لباس خونگی دلبر بخر و دل شوهرت و ببر ک ب چیزی فک نکنه هرچند فک نمیکنم موردی باشه

من حس خوبی ب زنای این مدلی ندارم ،میگی ب تو محل نداده ولی تو رو شوهرت هی خندیده  اگه شد توام ب ...

وای یکی اینطوری تو فامیل بود با زنا کاری نداشت ب شوهراشون میچسبید بعدا کاشف ب عمل اومد بعله خانوم خار داره