2777
2789
عنوان

مشکل من چیه؟!😔

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 28 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم فکر کردم گفتی تحت نظر پزشک، دارو برای افسردگی مصرف میکنی

دکتر نگفت مشکلم چیه شایدم افسردگی باشه داروهام همونه ولی از نوع کمترش نسبت به قبل بهتر شدم ولی مشکل خوابم هنوز هست

دوماهه ماه قبل یادم نیست چی مصرف کردم  این ماه  پرفنازین ۴ فلوکستین ۱۰

عزیزم با توجه به داروهات، افسردگی آتپیک داری که همراه با پرخوابی و تحریک پذیری و بیقراری و کمی هم افزایش اشتهاست. بعد از مصرف منظم خوابت تنظیم میشه

کی خوب میشم؟ کی خوابم تنظیم میشه؟ بابت پاسخگویی تون ممنونم عزیزم

خواهش میکنم، اولا افسردگی یه بیماری مزمن هست که اگر خودت نخوای بهتر نمیشه، ولی خبر خوب اینکه حتما قابل درمان هست. کنار داروهات حتما مشاوره بگیر یا اگر نتونستی کتاب خودیاری بخون مثل "از حال بد به حال خوب". خواب زیاد فقط یکی از مشکلاتت هست به احتمال زیاد علائم دیگه هم داری مثل انگیزه کم، انرژی کم، تمرکز کم و ... که لازمه حتما روشون کار کنی با کمک دارو و مشاور

خواهش میکنم، اولا افسردگی یه بیماری مزمن هست که اگر خودت نخوای بهتر نمیشه، ولی خبر خوب اینکه حتما قا ...

بله عزیزم علائم دارم خیلی سعی میکنم بهتر بشم ولی بهتر که نمیشم بدتر میشم 

میتونین چند راه حل مشاوره ای بگین برای تنظیم خواب روتین روزمرگی بدردم بخوره بهتر بشم دعاتون میکنم....

کی خوب میشم؟ کی خوابم تنظیم میشه؟ بابت پاسخگویی تون ممنونم عزیزم

پیشنهاد علمی و اثبات شده ای که برات دارم، اصلاح سبک زندگی هست، مثل تنظیم زمان خواب شبانه، کاهش مصرف قند و کربوهیدرات‌های ساده، کمی پیاده روی حداقل ده دقیقه روزانه، و اینکه خودت رو سرزنش نکن و به خودت بگو اینم یه مشکل مثل یه بیماری جسمی شبیه آنفلوآنزا هست و با خودت مهربون باشی و به خودت وقت بدی 

بله عزیزم علائم دارم خیلی سعی میکنم بهتر بشم ولی بهتر که نمیشم بدتر میشم  میتونین چند راه حل م ...

مثلا الان نباید اصلا گوشی دستت باشه چون وقت طلایی برای خواب رو که از ساعت ده و نیم یازده شروع میشه رو از دست دادی، مغزت آسیب پذیره و قبل خواب یک روتین داشته باش مثل مراقبه ی ساده، دوش آب گرم کوتاه، غذا نخوردن از یک ساعت قبل خواب و کنار گذاشتن گوشی و لپ و تاپ و غیره