2777
2789
عنوان

مشکل من چیه؟!😔

181 بازدید | 28 پست

دیشب خوابیدم تا ساعت ۱۲ ظهر بیدار شدم ۲ ظهر خوابیدم تا ۵ غروب الان به حدی خوابم میاد نه میتونم درس بخونم نه به کارام برسم

ماه قبل آزمایش کلی دادم هیچ مشکلی نداشتم فقط ویتامین D کم داشتم بهم ویتامین زینک داد که مصرف نکردم 

راهنمایی کنید خوابم چجور تنظیم کنم؟؟؟؟؟

ویتامین زینک فردا بزنم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببین داداش من عین تو بود دکتر گفت عادت کردی

کم کم خوابشو کن کرد و تنظیم کرد الان ظهر هاهم نمیخوابه داداشم قرص کافئین‌می‌خورد سرخود نخور تو از داروخونه مشورت بگیر

مامان رادمهر🤍مهندس اینده👷🏻♀️

چی بگم برو دکتر یعنی همش خوابت میومد کم خونی یا کمبود آهن نداری ؟دکتر اگه چیزی نوشته خب یه مدت استفاده کن زینک یا چیز دیگه شاید بهتر شی

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

چجوری تنظیم کرد؟؟ من سر خوابم دارو میخورم بدتر شد

ساعت ۱۰ شب میخدابید تا ۶ صبح بعد از سرکار میومد تا شب ۸ میخوابید 

اول خواب وسط روز رو نیم ساعت نیم ساعت کم و درنهایت قطع کرد ولی خواب شب سرجاشه با این تفاوت ک ۱۱ میخوابه

مامان رادمهر🤍مهندس اینده👷🏻♀️