2821
2789
عنوان

چقد من احمقم

272 بازدید | 24 پست

من ی آقاپسریو دوست دارم نمیدونستم سنشو ی واسطه جور شد از دوستانش رفتن بهشون گفتن ک یکی بهتون علاقمنده 

اونم گفته بود من فعلا نمیتونم به این مسائل فکر کنم 

بعد فهمیدم ۲ سالم ازمن کوچیکتره ینی ۲۰ سالشه و تازه من یبارم ازدواج ناموفق داشتم 

ولی دارم میمیرم از عشقش 

حالم خیلی بده 

خیلی دوسش دارم میخواستم ب واسطه بگم دوباره اصرار کنه یاشمارشو بده خودم باهاش حرف بزنم ک گفتمو جوابمو نداده ی هفتس😔

نمیدونم چرا نمیتونم از پس خودم بربیام تازه اونی ک دوسش دارم حتی شغلی هم نداره ولی اگ بیاد خواستگاری درجا بله رو میگم 

وقتی میبینمش ینی هرادای مزخرفی داشته باشم درمیارم 

ازبس هول میشم

نمیدونم چ مرگمه چرا انقد مغزم پوکه

بعد فکر میکنم بهم میرسیم درحالیکه هیچی جور نیست و منم یبار جداشدم نمیدونم چ عقلی دارم فکر میکنم اون قبول کنه درحالیکه کلانگام نمیکنه و فقط دارم خودم زجر میکشم

واقعا هم‌احمقی 

انکار قحطی رجاله 

عقل پسره بیشتر از توعه با اینکه بچه ست 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تو دیگه الان تجربه داری باید عاقلانه تر تصمیم بگیری…

ممکنه بخاطر تنها بودنت اینجوری شده باشی و دلت میخواد با کسی باشی

اما مراقب باش تا تصمیم اشتباهی نگیری…

پسر ۲۰ ساله واقعا بچست واقعااا

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

تبریک میگم داری وارد ازدواج ناموفق دوم میشی 

شک نکن 

چرا انقدر کودکانه اخه عزیزم 

پسر ۲۰ ساله اونم تو نقطه صفر ردت کرده بعذ ذاری از عشق میگی 

توروخذا با جوونیت بازی نکن

واقعا هم‌احمقی  انکار قحطی رجاله  عقل پسره بیشتر از توعه با اینکه بچه ست

چرا بنده خدارو تخریبش میکنی؟ مگ دست خودشه ک عاشق شده؟؟ 

یجپر بهتری هم میتونی نظرتو بگی درسته کارش اشتباهه ولی نه اینکه بگیم احمقه واقعا نمیفهمم

چرا بنده خدارو تخریبش میکنی؟ مگ دست خودشه ک عاشق شده؟؟  یجپر بهتری هم میتونی نظرتو بگی درسته ک ...

عنوانش بخون خودشم قبول داره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

عزیزم از تجربیات گذشته ات استفاده کن ،تجربه را تجربه کردن خطاست

من تاحالا تجربه همچین عاشقیو نداشتم😔💔

دلم براش تیکه تیکه میشه

ازدواج ناموفقمم به اجبار و خواست خانواده بود نه من ک پسررو دوست داشته باشم

میشه بگید چطوری کنترل کنم؟ تا میبینمش دنبالش میفتم ولی هیچ توجهی بهم نداره اصلا منو نمیبینه

به عیب و ایراداش دقت کن .ظاهر بینی رو بذار کنار تحقیق کنی حتما متوجه ایرادهاش میشی روی خصوصیات بدش زوم کن کم کم از چشمت میفته 

ریپلای های اسی رو فقط  میبینم 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز