2821
2789
عنوان

گل طبیعی .رزین

304 بازدید | 7 پست

سلام دوستان..کسی هست بلد باشه گوی رزینی با گل طبیعی درست کنه بهم یاد بده؟من ی گل رز طبیعی دارم میخام باهاش گوی رزینی درست کنم ک یادگاری بمونه برام

خودت برای بار اول نکنی بهتره امکان داره خراب بشه

با یه رزین کار صحبت کن پست کن برات درست کنه هزینشم کمتر میشه تا اینکه بخوای مواد بخری

💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خود رزین اپوکسی کیفیت های متفاوتی داره که توی ایران همشون بدرد نخورن تقریبا ، برند فیلو بین بد و بدتر خوبه ، رزین آزمون و خطاست ، ارتفاع زیاد با این رزین های ایرانی جور در نمیاد و باید دو ، سه سانت ،دو ، سه سانت پیش رفت ، مرحله حباب گیری که با تورچ و‌خلال دندون انجام میشه مهمه ، و نکته ی بعدی بشدت مهمه ترکیب دقیق دو جز هست ، رزین یک واحد و هاردنر نیم‌ واحد باید با هم مخلوط بشن و از باقی مونده چسبیده شده رزین یا هاردنر به ظرف هم غافل نشید چون محاسبات بهم میخوره ! گل رو باید اول فیکس کنید محکم که روی رزین شناور نشه ، باید خود گل یه دوش بگیره با رزین اپوکسی تا هواگیری بشه و بعد توی قالب روش رزین ریخته بشه ، من کارم نیست و تخصص کامل ندارم ، صرفا برای فراغت انجام دادم، چو‌ن به مرور زرد میشه ، بهتره خشک کنید و قاب بگیرید ( یه سری دیدم خیلی خاص میشد کارشون این بوده دسته گل عروس رو یه طور فریز ، خشک میکردن توی فریم )

🚶🏻‍♂️I AM
ممنون ک وقت گذاشتی ولی داخل قالب گوی شکل چطور باید حباب گیری کرد🫠

خواهش میکنم …🌷

معمولا توی همچین قالبی اگه اشتباه نکنم نمیذارن ، تقریبا مثل مکعب میشه و یه طورایی خراطیش میکنن تا شبیه گوی بشه ! اگه بالای سه چهار  سانت هست باید چند مرحله بریزید و با تورچ ( شعله مثلا فندک ) یه کوچولو حرارت بدید تا حباب ها خارج بشه ( باید کنترل شده باشه و نقطه ای نباشه حرارت تا رزین نسوزه !) 

🚶🏻‍♂️I AM
خیلی ممنون.میشه مارک خوب بهم معرفی کنی ک شفاف باشه و تمیز دربیادکارم

ممنونم ، از برند فیلو ‌میتونید استفاده کنید ( ایرانی خب کیفیت بالا نداره البته از چین و تایوان بیشترشون میان به اسم ایرانی )  

لطفا یه سر به وبسایت اپوسکی کار هم بزنید و ازشون بپرسید . 

🚶🏻‍♂️I AM