2777
2789
عنوان

شبی رو یادمه ....

252 بازدید | 12 پست

شبی رو یادمه که از ترس اینکه فرداش امتحانمو خوب ندم تا خود صبح بیدار بودم. 

الان که به اون شب فکر می کنم خند ام می گیره. دنیام چقد کوچیک بود. فرضا که امتحانمو بد می دادم خب که چی، مگه دنیا به آخر می رسید؟ نه.

می خوام بگم يه زمانی يه چيزی برات اونقدر مهمه که به خاطرش روح و روانتو آزار می دی، اما همون چیز، یه سال بعد ممکنه کاملا برات بي اهميت باشه و با فکر بهش بخندی؛

می دونم همین الان یاد يكی از دغدغه هات افتادی، آره همونی که تو ذهنته. زياد به خاطرش خودتو اذیت نکن، می دونی شايد سال بعد، شایدم چند سال بعد، دیگه حتی یادتم نیاد. 

بيخيال، هر دغدغه ای که الان داری، می گذره. 

سعي كن فقط بزرگش نکنی....

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

الان من امتحانم رو بد بدم 

کنکورم رو از دست میدم

کنکورم رو از دست بدم دانشگاهم رو از دست میدم

دانشگاهم رو از دست بدم شغلم رو از دست میدم

شغلم رو از دست بدم تا آخر محتاج اینو اون واسه دو قرون پولم 

همیشه لنگم و وابسته 

مجبورم ازدواج کنم ولی بخاطر موقعیتم همسر خوبی گیرم نمیاد

اعتبارم رو جلوی خانواده ام از دست میدم 

تمام زحماتشون هدر میره این همه خرجم کردن تا بزرگ بشم بردن و آوردنم 

حالا بازم میگی مهم نیست؟!

تاپیک آخرم رو دقیقا چند دقیقه پیش زدم و الان اینو خوندم 

ببخش ولی اصلا دیگه با تغییر نحوه قبولی این حرفا رو قبول نمی کنم برای همین عصبیم شاید تند رفته باشم

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان من امتحانم رو بد بدم  کنکورم رو از دست میدم کنکورم رو از دست بدم دانشگاهم رو از دست میدم ...

گل مگ از آینده اومدی شاید کلا شغلت مرتبط با درست نبود شابد شغل پیدا کردی اما بازم محتاج بودی شاید اصلا آینده دیگه ای برات رقم خورد 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

گل مگ از آینده اومدی شاید کلا شغلت مرتبط با درست نبود شابد شغل پیدا کردی اما بازم محتاج بودی شاید اص ...

نمیدونم شاید 

ولی اون شغلی ک ما میخوایم یعنی من و خانواده فقط از کنکور و امتحانه

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

نکه مهم نباشه بعدش انقد چیزای بدتر سر آدم میاد که دیگه اون مشکل قبلی در برابر این جدیده واست ساده بوده

ما مهاجریم از غمی به غم دگر

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نکه مهم نباشه بعدش انقد چیزای بدتر سر آدم میاد که دیگه اون مشکل قبلی در برابر این جدیده واست ساده بو ...

خیلی برداشت ها میشه کرد ...

هرچی ینفر بزرگتر و دنیا و جهانش هم  بزرگتر بشه مشکلات و ...هم همراه اون بزرگتر میشه 

ایشالا بهترین اتفاق ها برات بیوفته 

و از زندگیت لذت ببری 🌷💐

کاملا درسته

منم چند ساله به همین نتیجه رسیدم که اصلأ نباید خودمو آزار بدم

چه شبا که بخاطر چندتا چیز مزخرف از فکر و خیال بیدار نموندم

دیگه الان خنثی هستم حتی تو بدترین شرایط هم سخت نمیگیرم

دنیا ارزشِ این همه خودزنی نداره به درک هر چی میشه بشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
الان من امتحانم رو بد بدم  کنکورم رو از دست میدم کنکورم رو از دست بدم دانشگاهم رو از دست میدم ...

اولا که منظورم این نبود که به هیچ وجه مهم نباشه 

قطعا بعضی از کارها ،مسئله ها نسبت به بقیه اهمیت بیشتری دارن 

منظورم اینه وقتی یه موقع  اگه به چیزی که توی یه زمان خاصی می‌خواستیم برامون اتفاق بیفته و نیفتاد به این معنی نیست که صدرصد به ضرر مونه ....

الان شما از کجا با اطمینان میگی اگه تو کنکور قبول نشم خدایی نکرده بدبخت میشم و......؟ کلی گزینه هستش که ممکنه اتفاق بیفته برات . مثلا ممکنه با ینفر که پولدار هست ازدواج کنی یا با انتخاب یه رشته دیگه تو  آینه موفق تر بشی یا هزار تا چیز دیگه .....

یادمه خودم وقتی کنکور داشتم فقط میخواستم فرهنگیان قبول بشم یعنی اگه نمیشد من فکر میکردم همه زحماتم و ... هیچ میشه ! سال اول قبول نشدم ! خیلی خیلی  ناراحت بودم . سال بعدش هم کنکور دادم و بازم قبول نشدم . نا امید شدم .بدون کنکور رشته انتخاب کردم و چند ترم خونده بودم تو دانشگاه  که باز تو کنکور شرکت کردم و این دفعه دبیری فرهنگیان  قبول شدم.‌ولی دیدیم علاقم به رشته ای که الان دارم تو دانشگاه بدون کنکور میخونم بیشتره 😊 و فرهنگیانو نرفتم . 

می‌دونی می‌خوام اینو بهت بگم خیلی چیزا رفته رفته تغییر میکنن مثلا طرز فکر کردن و.....

کاملا درسته منم چند ساله به همین نتیجه رسیدم که اصلأ نباید خودمو آزار بدم چه شبا که بخاطر چندتا چی ...

موافقم 👏

منم دقیقا همینطوریم 

چند وقتیه به این درک و نتیجه رسیدم و بنظرم اینطوری خیلی بهتره 😊

موافقم 👏 منم دقیقا همینطوریم  چند وقتیه به این درک و نتیجه رسیدم و بنظرم اینطوری خیلی بهتره ...

باورتون نمیشه از وقتی که خودمو اصلاح کردم همینجوری پشت سر هم کارام جور میشن و به همه اهدافم میرسم

ریزش موهام قطع شده پوستم سفید شده چهرم عوض شده اینو خیلیا گفتن

با اعتماد به نفس میرم جلو میگم شد شد نشد به درک

چند سال پیش دو بار آزمون شهری رو رد شدم هر دو بار با استرس رفتم

سومین بار گفتم به درک قبول بشم یا نشم مهم نیست

بدون ذره ای استرس رفتم نشستم هر کاری سرهنگه گفت انجام دادم در کمال تعجب قبول شدم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
باورتون نمیشه از وقتی که خودمو اصلاح کردم همینجوری پشت سر هم کارام جور میشن و به همه اهدافم میرسم ر ...

درسته من باور میکنم چون خودمم تجربش کردم 

ببیند بعضی موقع ها ما خودمون به خودمون ظلم میکنیم بعضی چیزا رو انقد جدی و بزرگش میکنیم که باعث میشه به خودمون آسیب ببینیم مثلا شما خودتون ببیند از وقتی که تغییر کردین چقدر بهتر شدین .

همش به این فکر میکنیم که نکنه فلان اتفاق بیفته و بد بشه و ....واین باعث میشه ما همیشه استرس داشته باشیم . باید به قول شما خنثی بود . مثلا همون آزمون شهری شما نهایتا  به این نتیجه رسیدی که  یا قبول میشم یا نه .از این دو مورد خارج نیست .