کلا میخواد دلمو بسوزونه ک دارم خونه میسازم و عکس میفرسته ک بگه یکی دیگ میخواد بیاد تو اینجا و واسه من کاری نمیکنه میگ ادم قبل نیستم تقصیر کیه؟ و با این پسر باید چیکار کرد
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
تقصیر منم هست قبلا عاشق ی پسر دیگه بودم ک ازش شدید خوردم... و دل اینو شکوندم و اینم ألبته دلمو شکوند اون روزا خیانت کرد بهم ولی ناراحت نشدم چون خودمو ادم درستی نمیدیدم.... ولی دختره اومد همه چیو لوداد و سلیطه بود واسه اینک شرش کم بشه ادرس خؤنه منو داد بهش ک کلا دیگ تمومش کردم فکردم دوسم داره و باید برم سمت کسی ک دوسم داره نمیدونم کار کی بدتر بود
تقصیر منم هست قبلا عاشق ی پسر دیگه بودم ک ازش شدید خوردم... و دل اینو شکوندم و اینم ألبته دلمو شکوند ...
پس ادامه دادنتون و پیامتون چیع
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
گم شدیم دوتامونم عین هم ولی شاید اشتباهه باید ازهم بگذریم
😞😞هعی