2777
2789
عنوان

ترس از آینده

60 بازدید | 8 پست

بچه ها سلام یه سوال داشتم کدومتون از آینده ترس داشتید و همش توهمی بیش نبوده من چندساله ترس از آینده دارم که یه موقع نشه نتونم از این وضعیت خودمو دربیارم چون به هیچی علاقه ندارم بی هدف بی هدف سرکار میرم ولی انگار سرکار بازور کار میکنم انگار درونم یه حرارتی هست که ولم نمیکنه همش انگار میگه یه راه پیدا کن ولی انقدر فکر کردم که حتی حافظم ضعیف شده خیلی خسته شدم دوست دارم یه راه پیدا کنم ولی نمیدونم چجوری😭😭😭مدت خییییییلی زیادی رو تحمل کردم میخوام وضعیتو بهتر کنم ولی نمیشه همش میگم پیش خودم حالا تحمل میکنم ولی از یه طرف ذهنم میگه اگه این وضعیت درست نشه چی ؟بعضی مواقع میگم اعتصاب غذا کنم نه آبی نه غذایی زودتر بمیرم از این حالت ذهنی دربیام به خدا مثل جهنمه نفسم گرمه اگه کسی مثل من بوده درست شده بگه لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره منم اینجوری بودم اماالان به لطف خداچندماهه اینجوری دیگه نیستم 

البته ترس ونگرانی من ازبابت پیری، ازدست دادن عزیزان وبیماری وتنهایی بود

سعی کردم بهش فکرنکنم و بگم توکل برخدا 

آره منم اینجوری بودم اماالان به لطف خداچندماهه اینجوری دیگه نیستم  البته ترس ونگرانی من ازبابت ...

قضیه من مثل این میمونه که درسته برام موردی پیش نیومد که زحمت بکشم براش ولی شیش هفت ساله که از خدا میخوام بهم هدف بده خیلی خیلی از این لحاظ سختی کشیدم دوست ندارم بی نصیب باشه میخوام لذت ببرم در این حد بگم که اگه اعتصاب غذا هم کنم بی گناه از دنیا میرم ولی به آرزویی که داشتم نرسیده میرم آرزویی که فقط اینجا میشه

قضیه من مثل این میمونه که درسته برام موردی پیش نیومد که زحمت بکشم براش ولی شیش هفت ساله که از خدا می ...

عزیزممم کمک 

آخه چه جوری هدفی مدنظرته؟؟ عشقی یا کاری یامعنوی؟ 

عزیزممم کمک  آخه چه جوری هدفی مدنظرته؟؟ عشقی یا کاری یامعنوی؟

بعدم اعتصاب غذا یه کاربچگونه است فایده اش چیه؟؟ جز بیماری و پیری و بد اندامی 

یه چیزی هم هست که دورازجونت میگن کسی از غذانخوردن نمیمیره😁

بزرگان میگن حتی اگه شب غذا داشته باشی وباشکم گرسنه بخوای درحق شکمت ظلم کردی و حق میاد گردنت 

که واقعا هم درسته اینا اعضای بدن ماهستن که خداروشکر سالم اند تواگه غذاخوری حداقل اینه که زخم معده میگیری وباید بیوفته ازاین بیمارستان به اون بیمارستان برادرمان 

تازه اگه درمانی هم داشته باشه😐

نه بابا کارگرم بیکار بودم از بیکاری دیوونه شدم بعد گفتم برم سرکار خوب میشه ولی بعد یه مدت از دوباره ...

خب فعلا یه مدت بمون و روی یه مهارتی کار کن که بری کار تخصصی انجام بدی. شما که مرد هستی میتونی خیلی جاها بری شاگردی مثلا ام‌‌دی‌اف نقاشی صافکاری و و و

توکل به خدا🌿