2777
2789
عنوان

ترس از آینده

2320 بازدید | 13 پست

بچه ها سلام یه سوال داشتم کدومتون از آینده ترس داشتید و همش توهمی بیش نبوده من چندساله ترس از آینده دارم که یه موقع نشه نتونم از این وضعیت خودمو دربیارم چون به هیچی علاقه ندارم بی هدف بی هدف سرکار میرم ولی انگار سرکار بازور کار میکنم انگار درونم یه حرارتی هست که ولم نمیکنه همش انگار میگه یه راه پیدا کن ولی انقدر فکر کردم که حتی حافظم ضعیف شده خیلی خسته شدم دوست دارم یه راه پیدا کنم ولی نمیدونم چجوری😭😭😭مدت خییییییلی زیادی رو تحمل کردم میخوام وضعیتو بهتر کنم ولی نمیشه همش میگم پیش خودم حالا تحمل میکنم ولی از یه طرف ذهنم میگه اگه این وضعیت درست نشه چی ؟بعضی مواقع میگم اعتصاب غذا کنم نه آبی نه غذایی زودتر بمیرم از این حالت ذهنی دربیام به خدا مثل جهنمه نفسم گرمه اگه کسی مثل من بوده درست شده بگه لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای دقیقا داشتم به همین موضوع فکر میکردم 

خیلی ذهن منم مشغول موضوعه 

متاسفانه اصلا از زندگی و دارایی هام لذت نمیبرم و مدام خودم رو سرزنش میکنم که چرا به خیلی چیزا نرسیدم در صورتی که پیشرفت خیلی زیادی داشتم تا الان 

خوب پول داری خرج چیای مورد علاقه کن‌گوشی خوب کارهای زیبایی طلا کلاس ورزش موسیقی لباسای قشنگ تا شاد ب ...

منم این شرایط رو دارم ولی کلا ذهنم مشغول پس انداز و درآمد و.... هست باورت میشه با اینکه پولشو دارم هیچ کاری نمیکنم حتی لباس کلا دیگه دلخوشی ندارم فقط نشستم به اینده فکر میکنم و غصه میخورم 

منم این شرایط رو دارم ولی کلا ذهنم مشغول پس انداز و درآمد و.... هست باورت میشه با اینکه پولشو دارم ه ...

عصه نخور من الان ۳۷ مجردم .عصه چی میخوری ایقد دختر پسر مجرد هست بعدم نهایتا خانواده داری اخر یکی پیدا میشه به ادم کمک کنه تو بدترین حالات ایقد پرستار تو شرکت خدماتی هست پول بدی برات کاری کنن نهایتا خانواده نبود نیری تو سیستم کارمندان کلی اوم دوره 

عزیزم من خونه مستقل دارم از خانوادم جدا شدم 😅کلا دنبال پولم و برای پول حرص میخورم نمیدونم چرا اینجو ...

اه پول مزش رفت زیر دهنت عادت میکنی یکم خرج کن تا از این حس بیای بیرون یه سفر خفن یه گوشی خفن طلا عمل کارهای زیبایی البته پس انداز هم کن استرس نداشته باشی زیاد حرص پول میره رو مخت

به جز عمل بقیه رو دارم یا انجام دادم  قبل اینکه بهشون برسم همش بهشون فکر میکردم و غصه میخوردم ...

کمالگرا هستی .خوبه باعث پیشرفتش میشه ولی زیاد از دستت خارج بشه استرس زا میشه بشین با خودت فکر کن شرایط خودت وصعیت مالیت بساز بگو هدف اینه تلاش میکنم خارج از شرایط توقع نداشته باش ما اومدیم دنبال لدت ببریم نگاه اطرافیان کن از خیلی ها هنوز جلو تری فلسفه زندگی لدت بردن از مسیره تو دنیایی ک معلوم نیست انسان کی میمیره کی زنده هست نباید درگیر آینده بشی اگر میتونی به فقرا ندانی بیمار  کمک کن من دیدم اکثرا ادمای مثل تو وقتی بقیه رو ساد میکنن حالشون خیلی بهتر میشه

کمالگرا هستی .خوبه باعث پیشرفتش میشه ولی زیاد از دستت خارج بشه استرس زا میشه بشین با خودت فکر کن شرا ...

چقدر آرامش داشت حرفاتون

متاسفانه منم درگیر آیندم

امضام ... سال۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯 یه چنل تو بله زدم به اسم موفقیت شیرین، از تجربیاتم در رابطه با قانون جذب و تلاش و..خوشحال میشم کنارمون باشین و شما هم تجربیات خودتون رو بگید قصه ی کانال زدنم شنیدنیه خیلیی اتفاقی شد و. ..