2789

بیشترین و بدترین دردی که کشیدم مربوط به همین لیپوماتیک بوده

هیچ عملی ازین دردناکتر نبوده برام. حتی زایمان و بارداری و...

گول خوردم.. نوشته بودن و تاکید میکردن که بدون درده

عذابی کشیدم که دلم میخواست بمیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واییی میشه بگی دردش مثل چی میمونه؟؟😭

نمیتونم تشبیهش کنم

تازه من چاق نبودم و فقط اضافه وزن داشتم

بعد از عمل باید یه گن سایز کوچیکتر می پوشیدم که خودش به شدت دردناک بود. تازه توی گن هم دور تا دور شکم و پهلو باید پوشک بزرگسال میذاشتم تا خونابه ها رو جذب کنه!!!!!! وای خدا خیلی بد بود

هی میرفتم مطب تا شکمم رو محکم ماساژ بدن. میگفتن زخما نباید بسته بشن که موقع ماساژ خونابه ها از سوراخا بیرون بزنن... ۱۱ تا سورااخ اونم فقط برای شکم پهلو

عین مردن و زنده شدن بود واقعا. اینقد درد داشت که حاضر بودم بمیرم. 

دیگه نرفتم

در کل از لیپو برای من فقط شکم ناهموار مونده

نه بارداری نه زایمان نه عمل بینی هیچکدوم اینقد درد نداشت

بیشترین و بدترین دردی که کشیدم مربوط به همین لیپوماتیک بوده هیچ عملی ازین دردناکتر نبوده برام. حتی ...

دقيقا واسه هم همينجوريه دلم ميخواد برگردم عقب😭😭😭😭😭

كاش عمل نميكردم 😭😭😭

خيلى خيلى عمل سختيه گول حرف دكتر ها رو نخوردم كه ميگن راحته

سلام عزیزم من اوایل اردیبهشت امسال عمل کردم الان که سوالتو دیدم و فکر کردم دیدم من آنچنان دردی که دوستان میگن اصلا تجربه تکردم من اونقدری چربی شکم پهلو نداشتم و این عملو برای لاین ورزشی و تزریق به بغل رون انجام دادم من عمل لیپو و پروتز باسن انجام دادم که بلافاصله بعد عمل بهم پمپ درد زده بودن وقتی هم که به هوش اومدم اونقدر درد نداشتم فقط شاید موقع دراز کشیدن روی شکم و بلند شدن یه مقدار درد داشتم 

بعد از پنج هفته هنوز شکم و پشت من یه بی حس هست که شاید بخاطر پوشیدن گن هست

البته احساس درد توی آدما متفاوت هست و این شاید به تجربه دکتر هم بستگی داشته باشه تعداد سوراخایی که روی بدن میزنن خیلی به دکتر بستگی داره بعضی از دکترها بدنو آبکش میکنن من کلا فکر میکنم شش تا سوراخ دکتر برام زده که فقط دو تاشون یه ذره بررگتر هست و بقیشون خیلی خیلی ریز هستن

نمیتونم تشبیهش کنمتازه من چاق نبودم و فقط اضافه وزن داشتمبعد از عمل باید یه گن سایز کوچیکتر می پوشید ...

عزیزم تا چند روز باید ماساژ بدن تا خون ابه ها تخلیه بشه؟

۵هفته قبل لیپو۳۶۰درجه و مامو انجام دادم سینه هام از اول هم درد نداشت اما درد بدنم بیچاره م کرده و به غلط کردن افتادم. اگه طی این چند هفته دست و پام رو به تخت می بستن و گرسنگی می دادن رنجی که می کشیدم کمتر از این درد بود. کوفتگی بدن شبیه گرفتگی عضلات  بعد ورزشه ولی خیلی شدید تر. واااقعا بعد ۵هفته  خسسسسسته شدم. بعضی روزها قرص مسکن می خورم مدتی آروم میشم. بزرگترین اشتباه زندگی من همین کار بود😭😭😭