2789
عنوان

شرف الشمس

321 بازدید | 15 پست

من سال ۹۹ اون اشکال و کشیدم یادم نیست دعایی هم نوشته بودم یانه فقط یادمه گذاشته بودمش لای قران

یکسال بعدش رفتم سراغش به چندتا از خواسته هام رسیده بودم دیگه هیچی نگهش داشتم تو کیفم یه مدت بعد داشتم وسایلمو مرتب میکردم کیفم پر رسید و کاغذ و چک نویس بود اصلا از اون کاغذ یادم نبود همه رو جمع کردم انداختم دور  بعد یه هفته یادم اومد ای داد بیداد اون کاغذم بینشون بوده الان دیدم میگن طلسمه و باید اون کاغذ اشکالو بندازی اب روون یا بریزی تو اب و سرکه  ذکر بگی از بین ببریش الانکه من انداختمش دور چیکار کنم😢گناه بزرگی بوده یعنی؟؟؟الان چی میشه🥺 اینم بگم سال ۱۴۰۱ سال پر از ناخوشی و اتفاقای بدی بود برام یعنی دقیقا یکسال بعد از دور انداختن اون کاغذ

چیکار کنم چجوری توبه کنم بخاطرش😪من تازه توبه کرده بودم😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رو کاغذ من شنیدم شرف شمس انگشتره بعد اره اومد نیومد داره چی کشیدی بگو منم بکشم

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
رو کاغذ من شنیدم شرف شمس انگشتره بعد اره اومد نیومد داره چی کشیدی بگو منم بکشم

یه جا خوندم نوشته بود اونا طلسمه و شرایط خاص داره هرکسی نمی تونه بکشه یه خورده ترسیدم

شرف الشمس برای رزق وروزی تویه روزخاص روی انگشتر میزنن 

و برای گشایش بخت

و گشایش تو امورات زندگی و ...

البته شنیدم با آداب خاصی می نویسن زیر یه نگین انگشتر که زرد رنگ هستند قرار میدن

مثلا میگن برای هرچیزی داری باید بگی 

طرف مثلا برای گشایش بخت می نویسه

روز ۱۹ فروردین میگن برای این کار مناسبه

اینا رو موقعی که یکی از دوستان سالها قبل می‌خواست سفارش متوجه شدم

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
الان چیکار کنم اتفاق بدتری ممکنه بیفته؟ بادور انداختنش؟😢

توی ایتا ی کانال هست به اسم کنزالاسرار ازشون بپرس

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
و برای گشایش بخت و گشایش تو امورات زندگی و ... البته شنیدم با آداب خاصی می نویسن زیر یه نگین انگشت ...

من دیروز برای برادرم خریدم ،یکی چندسال پیش گرفته بودم گمش کردمیگفت خیلی برام خوب بود

یه جا خوندم نوشته بود اونا طلسمه و شرایط خاص داره هرکسی نمی تونه بکشه یه خورده ترسیدم

اره خب میگن با موقع نوشتن باید آداب خاصی رعایت بشه تو ایام مبارک نوشته بشه

حالا کاری که شده دیگه کاری از دستت برنمیاد

همه چیز هم دست خداست عزیزم توکل کن به خودش ان شاءالله چیزی نمیشه

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
من دیروز برای برادرم خریدم ،یکی چندسال پیش گرفته بودم گمش کردمیگفت خیلی برام خوب بود

ان شاءالله براشون پر خیر و برکت باشه

ولی شما کشیدی برات خوب بود که

چند خریدین