2777
2789
عنوان

آیفون 13؟

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 47 پست
میشه از دوربینش یه نمونه عکس بزارید ؟

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم مثل آیفون یه روزی براش نمیادآپدیت ؟ قیمتش چنده؟

48 رنگ مشکی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

جدا ۴۸؟ من فکر کردم ۶۰ ۷۰ باشه

نه اون اس 24 هست که ارزششو نداره چون همون اس 23 هستش. اس 23 بخر وایسا مدل های بالاتر و بهتر بیاد.

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

از منظره نداری ؟ مثلا درخت و اینا 

من دارم

نه اون اس 24 هست که ارزششو نداره چون همون اس 23 هستش. اس 23 بخر وایسا مدل های بالاتر و بهتر بیاد.

یعنی بخرم وایسم یکی بهتر بیاد ؟؟؟؟؟ یا نخرم وایسم بهتر بیاد

از منظره نداری ؟ مثلا درخت و اینا 

ندارم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یعنی بخرم وایسم یکی بهتر بیاد ؟؟؟؟؟ یا نخرم وایسم بهتر بیاد

بخر وایسا بهتر بیاد. من الان مطمعنم تا اس 26 نمیخرم دیگه 

چون اس 24 همون اس 23 ولی هوش مصنوعی داره همین. وگرنه اندازش هم کوچیکتره یکم

نمی‌دونم چرا تاره یا مشکل از گوشیه یا نی نی سایت کیفیت و کم میکنه

نی نی سایت بی کیفیت میکنه

بخر وایسا بهتر بیاد. من الان مطمعنم تا اس 26 نمیخرم دیگه  چون اس 24 همون اس 23 ولی هوش مصنوعی ...

خب باید دوباره پول بزارم روش که وگرنه میرفتم آیفون می‌خریدم وایمیسادم بهتر بیاد اونو بخرم🤔😂😂

خب باید دوباره پول بزارم روش که وگرنه میرفتم آیفون می‌خریدم وایمیسادم بهتر بیاد اونو بخرم🤔😂😂

ببین سامسونگ و ایفون میدونی فرقش چیه الان. ایفون چنسال دیگه باید بندازی دور ولی سامسونگ تا 10 سال دیگه هم اپدیت

سامسونگ کیفیتش از ایفون بهتره ولی کیفیتش بالاتره

سامسونگ رمش 12 عه ایفون 4 یا 6 

خب حالا خودت انتخاب کن