2777
2789
عنوان

هک روبیکا

4140 بازدید | 15 پست

کسی میدونه چجوری میشه روبیکای شخصی رو از طریق فقط شمارش هک کرد

الان روبیکای همسر منو یکی هک کرده مخاطبینش اومدن گوشی همسرم همشون از شمارش معلومه که دوتا شهر از ما اونور ترن فقط شماره همسر من معلوم بود تو روبیکا.چجوری اخه میشه از راه دور هک کرد؟؟؟

آیدی همسرتونوداشته باشن راحت هک‌میشه میتونین بریدقسمت تنظیمات ونشست های فعال اونجابزنیدروی پایان دادن به همه نشست های فعال دیگه همه چی درست میشه

خبرمرگ مراطعنه به یارم بزنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی اونایی که این برنامرو ساختن؟؟؟

یعنی آدمی ک برنامه روبیکا رو ساخته اراده کنه میتونه بیاد حسابشو زیر و رو کنه

یبار کد میخواستم زنگ زدم ب پشتیبانی وارد روبیکام شد. فکن خیلی راحت وارد شد ب همه چیزمم دسترسی داشت برام کد و خوند 

آیدی همسرتونوداشته باشن راحت هک‌میشه میتونین بریدقسمت تنظیمات ونشست های فعال اونجابزنیدروی پایان داد ...

زدیم رفت ولی اومده از طریق اکانت یه چند نفرپیام های زشتی داده بود.آیدی که ما میتونیم راحت آیدی های همرو مبینیم تو روبیکا میشه بگید چجوری اینکارو کردن خیلی نگرانیم

زدیم رفت ولی اومده از طریق اکانت یه چند نفرپیام های زشتی داده بود.آیدی که ما میتونیم راحت آیدی های ه ...

گفتم که آیدی همسرت وداشته تونسته هک کنه

خبرمرگ مراطعنه به یارم بزنید  
میگما برو تو قسمت نشست های فعال ببین چند تا حسابه مخاطبینش اومدن تو گوشی همسرت با شماره همسرت حسا ...

نشست های فعال دوتابود یکی که خود گوشی ما یکی هم اون طرف بود هرچقدر میزدیم حذف شه نمیشد تا اینکه یکم پیش حذف شد.

ولی تمام مخاطبینش موندن رو گوشی همشونم دخترن

نشست های فعال دوتابود یکی که خود گوشی ما یکی هم اون طرف بود هرچقدر میزدیم حذف شه نمیشد تا اینکه یکم ...

عه دیگ نمیرن. 

من تلگرامم اینجور بود مخاطبا هنوزم همونان ب زور حذف میشن