2777
2789
عنوان

ماه اول بارداری و ترس از مدفوع کردن

1483 بازدید | 28 پست

سلام خانوما

من 6 ماه پیش سقط داشتم اونم دوقلو

بعد الان تازه فهمیدم 5 هفتمه واقعا میرم دستشویی گلاب به روتون میترسم دستشویی کنم چون دفعه پیش تو 6 ماهگی بخاطر همین دستشویی رفتن و زور زدن و اینکه طول دهانه رحمم پایین بود کیسه آیم اومد پایین و پاره شد. الان میرم دستشویی حس میکنم همزمان با مدفوع یه چیزی میاد تو واژنم یعنی سکته کردم دستشویی نکرده اومدم بیرون میخوام ببینم شما هم اینطوری بودین؟؟ برای درمان یبوست چیکار کنم؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الان این چیزا تاثیر بد نمیذاره نگران نباش

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اخی عزیزدلم.

الآنم بارداری؟

اگه یبوست داری آب زیاد بنوش انجیر که به آب خواباندی میل کن 

و پیاده روی 

اگر شدید بود قرص گیاهی سی لاکس هربار نصف بخور که روده آن عادت نکنه 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

مطمئنی دفعه قبلی برای دستشویی رفتنت بوده؟ چون ۶ماهگی جاشون محکمه  هرچند الانم جاش محکم باید ب ...

البته سرما خوردگی که از کربلایی ها گرفته بودم بی تقصیر نبود ولی خونریزیم از دستشویی رفتن شروع شد

سلام گلی جان ببین عزیزم اولا فقط از سرویس فرنگی استفاده کن دوما برای درمان یبوست حتما حتما هرروز صبحونه بخور بعدش هم یکمی فعالیتهای روزمره انجام بده که شکمت کار کنه شبا هم دوقاشق روغن زیتون بخور که شکمت خوب کار کنه خاکشیر هم خیلی خوبه اصلا هم تو سرویس زور نزن بچه مهمتره انشاءالله سالم بیاد بغلت

اخی عزیزدلم. الآنم بارداری؟ اگه یبوست داری آب زیاد بنوش انجیر که به آب خواباندی میل کن  و پی ...

آره باردارم

آب که تا دلت بخواد میخورم 

باید انجام بگیرم یعنی تو دستشویی سکته میکنم هر دفعه