2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز بچه دوست من اینطور بود دیگه وقتی شماره دو داشت پوشکش میکرد تو پوشک میکرد از دسشویی میترسید.من ب ...

بچه من نمیرسه پر رو پر رو میگه تو شلوار راحت ترم شوهر و پسر خواهرشم تا ۴ ۵ سالگی اینطوری بودن امان از ژن بد والا ما خودمون انقدر زود راه افتادیم مامانم اصلا یادش نمیاد اذیت شده باشه 

پسر منم همینطور بود سه سالگی جیش گفت چهار سال و یک ماهش بود اون یکی رو گفت فقط باید خودش بخاد تازه شب ادراری هم داشت خیلی سخت دستشویی رو گفت 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بچه من نمیرسه پر رو پر رو میگه تو شلوار راحت ترم شوهر و پسر خواهرشم تا ۴ ۵ سالگی اینطوری بودن امان ا ...

به نظرم وقتی اینجور میگه براش تنبیه و جایزه بزار ببین چطور میشه.از دست این بچه ها.

تنبیه تشویق بزور بردن هیچ کدوم روش جواب نمیده

به زور نه اون که اصلا جواب نمیده

باهاش حرف بزن 

براش قصه بگو 

یه شلوار کهنه بده بپوشه بعد که توش کثیف کرد زود تمیزش نکن بزار یکم بمونه لکش روش بیفوفته بعد که تمیزش کردی نشونش بده.یبگو تمام  لباسات اینجوری میشه و بو میگیره و همه میفهمن