2777
2789
عنوان

بیاید یادش بخیر 🥲

69 بازدید | 9 پست

های خودتونو بگید 

من هم بگم اول 

یادش بخیر اول ماه رمضان 

یادش بخیر ماه عسل ها 

یادش بخیر شب هایی که میشستم فیلم می‌دیدم 

یادش بخیر سه سال هنرستان 

یادش بخیر بازی های بچگی 

یادش بخیر خیابان های شلوغ قبل عید سال های قبل کرونا

یادش بخیر سوییت که تو مشهد بودم و از پنجره بیرون دیده میشد 

یادش بخیر حرم امام رضا 

یادش بخیر کارتون دیدن و فیتیله صبح جمعه ها 

🥺یاد همشون بخیر شماهم بگید 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یادش بخیر تازه عروسی کرده بودم رفتیم ماه عسل مشهد خیلی خوشگذشت. 

یادش بخیر 💛

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
یادش بخیر پاهامونو چند برابر عرض شونه باز میکردیم تو صف کلاس که برا رفیقمون جا بگیریم

💛💛

یاد سک سک و سیدی هاش بخیر. 

یاد وینکس و فانی بافت و عمو فردوس بخیر. 

یاد کیف های چمدونی بخیر.

یاد بوی غذای مامان وقتی از مدرسه برمیگشتم تا بالا میرفتم بوش بیشتر میشد. 

یاد اهنگ خوشحالو شادو خندانم بخیر. 

یاد گرگم به هوا ی مدرسه . شیر با عکس بز مدرسه بخیر. 

یاد سک سک و سیدی هاش بخیر.  یاد وینکس و فانی بافت و عمو فردوس بخیر.  یاد کیف های چمدونی ...

اولی دومی رو یخورده چیزاش متوجه نشدم 

یادش بخیر 💛💛

چقدر این تاپیک یاد قدیم میفتیم

اولی دومی. مال دهه هشتادیاس😅.  اره واقعا دلم گرف

منم دهه هشتادیم سک سک یادمه بعدیش یادم نیس و دومی