2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

133 بازدید | 12 پست

من پدربزرگ و مادربزرگ پدریمو خیلی خیلی دوست دارم کلا با خانواده پدریم اوکیم ولی بخاطر شغل بابام از بچگی خییییلی کمتر از نوه های دیگه پیششون بودم و دیدمشون اوناام خیلی منو و خواهر برادرم و دوست دارن 

پیششون احساس آرامش میکنم از مهربونی و سادگیشون لذت میبرم از اینکه اینقدر عاشق همن بااینکه یه زوج قدیمی و مسن ان و از عشق و عاشقی و... چیزی نمیدونن ولی چقدر هوای همو دارن چقدر بچه هاشونو دوست دارن من چرا باید اینقدر از دیدنشون محروم باشم اخه   

از عشق و عاشقی .اونا می‌دونن نه جوون های الان ...الان عشقی وجود نداره همش هوس های دو روزه و دوز و کلک ....خودت تنها برو پیشش شون من قدیم با اینکه دور نبودن در ماه یه هفته خونه اونا بودم

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم حس شما به سن و سالتون هم برمیگرده. خود من اصلا هیچ کدوم از پدر بزرگ هامو ندیدم و قبل ۲۰ سالگی هم هر دو مادربزرگ هامو از دست دادم و همیشه با اون افرادی که پدر و مادربزرگ هاشون در عروسیشون شرکت کردن یا میکنن حسودیم میشه

به نظرم حس شما به سن و سالتون هم برمیگرده. خود من اصلا هیچ کدوم از پدر بزرگ هامو ندیدم و قبل ۲۰ سالگ ...

خدا رحمتشون کنه 

شما واقعا از دستشون دادید ولی من فرصت دارم باهاشون باشم ببینمشون بغلشون کنم ولی نمیتونم 

از عشق و عاشقی .اونا می‌دونن نه جوون های الان ...الان عشقی وجود نداره همش هوس های دو روزه و دوز و کل ...

نمیتونم برم 

دردم ام اینه کلا شهرمون جداست وگرنه دور شون میگشتم 

باید ببینیشون چقدر همو دوست دارن آدم کیف میکنه بخدا 

همیشه به دختر عمه هام حسودیم میشد 

اونا همیشه پیش مادربزرگم ان خونه شون ۲۰ دقیقه فاصله اس 

میتونن بغلش کنن دستای گرم و مهربونش و بگیرن با بابابزرگم میرن بیرون ولی ما کلا دووور بودیم 

همیشه بهم میگن تورو بیشتر از بقیه نوه ها دوست داریم الهی دورش بگردم بابا بزرگم میدونه عاشق شیرینی خامه ای ام از بچگی هروقت اومده خونمون همیشه واسم یه جعبه بزرگ شیرینی خامه ای آورده 

بغضم گرفته بخدا

من که از داشتن همه چی محروم‌بودم همیشه حسرت دارم

خوبه حداقل چشیدی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بابت این موضوع از پدرومادرم دلخورم تا ابد

یه زمانی نزدیک بودن بهمون 

میشد تند تند سربزنیم ولی بخاطر حساسیت ها و لجبازی های خاله زنکی بازم دیر به دیر میرفتیم 

اگه بچه دارین محرومشون نکنید توروخدا 

الان امیدم به اینه دانشگاه ام برخ شهر اونا تا دورشون بگردم اینقدررر برم پیششون بمونم

فوت شدن؟ خدا رحمتشون کنه 

هم اره

هم عاطفه نداشتن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.