2821
2789
عنوان

قرص گین آپ

351 بازدید | 6 پست

بچه ها من حدود دو ماهه قرص گین آپ برای چاقی میخورم حدود ۸ کیلو اضافه کردم ولی معده درد و درد شکم از سمت راست بالا ولم نمیکنه حتی غذا هم نمیتونم بخورم ممکنه از عوارض این قرص باشه؟ 

یعنی این یه هفته اس من این درد رو دارم دکتر هم رفتم دستم سوراخ شد دیگه از بس سرم زدم و خوب نشدم یعنی عوارض این قرص بوده؟

از عوارض اون قرصه 

چقدر کم افزایش داشتی تو دو ماه پس کی بود میگفت هفته ای پنج تا چاق میشی🙁منم گرفتم میخورم اشتها باز کردم

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

از عوارض اون قرصه  چقدر کم افزایش داشتی تو دو ماه پس کی بود میگفت هفته ای پنج تا چاق میشی🙁منم ...

۴۰ کیلو بودم نمیدونم چرا انقد کم افزایش داشتم برای همین نمیتونم کنارش بزارم تا برسم ۵۵ ولی الان نابود شدم نمیدونم ادامه بدم 

آره اشتها رو باز میکنه من خودم اشتهام زیاد بود ولی چاق نمی‌شدم تا این قرصو خوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تازه تصمیم گرفتم شروع کنم به مصرف این قرص 

چند گرفتی اسی؟ عطاری ها دارن یا داروخونه؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

۴۰ کیلو بودم نمیدونم چرا انقد کم افزایش داشتم برای همین نمیتونم کنارش بزارم تا برسم ۵۵ ولی الان نابو ...

قدت چنده 

فعلا دکتر برو ولی قرصو قطع نکن شیرین بیان خودشو یا شیره اشو روزی یبار صبح و شب بخور برای درد معده خوبه درجا ساکت میکنه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792