2777
2789
وااای بچه ها بخدا حالم بدهاز دیشب اعصاب خودم و شوهرمو خورد کردمدقیقا این سه تا تاپیک رو خوندمدیشب به خودم گفتم دستم بشکنه اگه دوباره بیام نی نی سایتبخدا روانی شدماه

وی تروخدا انقدر تاثیر نگیرین 

وقتی یکی میگه سرکارین واسه این تاثیراته ! بع د یه عده میگن فکر کنین رمان میخونین!!

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان بی انصافی نکنین..کسیکه خیانت دیده اونقدر دلشکته و نا امید هست ک غیر از شماها پناه و دلگرمی ای نداره با بیمهری و گفتن اینکه دروغه و سرکاریه درد و غمشونو بیشتر نکنیم...وخیانت اونقدر سخت و دردناک هست ک ی زن ب دروغ هرگز خودش و شخصیتشو خورد نمیکنه عزیزان

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
اخه مگه خیانت همینجوریه !! خیانت خرج داره یه رستوران بخوای با خانومه بری حداقل ۱۰۰ پیاده شدی وقت و استرسش رو که دیگه نگوو بهرحال خرجهای جانبی هم داره دیگه

ليلا همه زنها خرج ندارن... 

باورکن میدونم لیلا جون ولی خب یک درصد فکرکن واقعی باشه

واقعی باشه هم باید زندگی رو کوفت خودمون کنیم ؟! 

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
وی تروخدا انقدر تاثیر نگیرین وقتی یکی میگه سرکارین واسه این تاثیراته ! بع د یه عده میگن فکر کنین رمان میخونین!!

لیلا این وسط فک کنم من و شما و شوهرامون عقب مونده ایم

جامعه رو به پیشرفته ماهمچنان امل  

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
وی تروخدا انقدر تاثیر نگیرین وقتی یکی میگه سرکارین واسه این تاثیراته ! بع د یه عده میگن فکر کنین رمان میخونین!!

آخه وقتی قبح یک چیزی شکسته میشه دیگه درست بشو نیست

الانم تو جامعه ی ما این مساله رواج پیدا کرده

ولی خب آره تاثیر پذیری هم خیلی بده

اکثرشون شبیه داستان علمی تخیلیه.با یه نگاه به مردای اطرافت میبینی که وضع جامعه تا این حد خراب نیست.شاید سی درصد خیانت میکنن البته هم مردا و هم زنها

دقيقا همين قدر خرابه اوضاع جامعه ما كسايي رو ديدم خيانت كردن كه اصلن باوركردني نبود برام ....به خاطر شرايط جامعه واسه اينكه طلاق هنوزم ننگه سخته به خاطر بچه ...به خاطر نداشتن توان مالي زناي ما از همديگه راضي نيستن طلاقم نميگيرن نتيجه ميشه خيانت

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم