ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اخه مگه خیانت همینجوریه !! خیانت خرج داره یه رستوران بخوای با خانومه بری حداقل ۱۰۰ پیاده شدی وقت و استرسش رو که دیگه نگوو بهرحال خرجهای جانبی هم داره دیگه
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
من که اینقدر اینجامیبینم ازاین چیزا به شوهربیچارم شک میکنم درصورتی که هیچ چیزی تواین ده سال ازش ندیدم مهربونه هاته گوشیش همیشه روزنگه اصلا یه وقت میبینی خونه جا میزاره گوشیشو اصلا زیاد از خونه بیرون نمیره کلی چیزای دیگه
من که اینقدر اینجامیبینم ازاین چیزا به شوهربیچارم شک میکنم درصورتی که هیچ چیزی تواین ده سال ازش ندیدم مهربونه هاته گوشیش همیشه روزنگه اصلا یه وقت میبینی خونه جا میزاره گوشیشو اصلا زیاد از خونه بیرون نمیره کلی چیزای دیگه
شنونده باید عاقل باشه !!! اینا ۹۰ درصدشون خالی بندیه عقده ی جلب توجه دارن
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
وای پریشب ارایشگاه بودم اینقدر از این جور چیزا شنیدم سردرد گرفتمتازه من تعجب کرده بودم ارایشگاهیه بهم میگفت چیزی نیست که اتفاقا خیانت مرد به زن خیلی نرماله الان زنا با با وجود بچه به شوهرشون خیانت میکنند
منم این چند وقت انقدر شنیدم متاسفانه داره عادی میشه خیلی راحت تعریف میکنن حتی زن متاهل با وجود بچه خیانت کنه براشون عجیب نیس
من وقتی میام نی نی سایت 👈 👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
خیلی بیشتر از اینا هست.شوهرم مشاوره میده یه چیزایی تعریف میکنه که سر آدم سوت میکشه.فقط اینجا خانوما خودشون رو پاک و بی گناه میدونند.درصد زیادی اگه به اصل قضیه نگاه کنند مقصر اصلی خود خانومه.تنها راه حلی هم که بلدند طلاقه
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....