2777
2789

شماره شوهر منو خیلیا دارن، بخاطر کارش 

چون یه شغل حقوقی داره . 

شوهرم گفت یه خانمی از ارباب رجوعام بهم پیام داده و پیشنهاد آشنایی بیشتر داده 😐

شوهرمم گفته بود بهش که عذر میخوام متاهل هستم . 

و خانومه باورش نشده بود ، زده بود تو جاده مظلوم بازی که اگر ازم‌خوشتون نیومده چرا دروغ میگید متاهلید . 

شوهرمم گفته بود باور کنید من متاهلم ،هر‌چند نیازی نیست اثبات کنم . 

خانمه سین زده ولی جواب نداده دیگه

حالا من میخواستم ویس بفرستم براش یا اینکه به شوهرم بگم شماره‌ منو بهش بده ولی شوهرم‌گفت نیازی نیست . 

هر چند شوهرم هیچ کار بدی نکرده ولی دلم‌میخواد باهاش قهر کنم و برم تو قیافه 😑😑😑😑

بچه نباش بابا توعم ینی چی قهر کنم برم تو قیافه 

شوهرت ردش کرده دیگ

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت رایت میگه دیگه این کاراچیه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

یه نفر به من زنگ زد گفت من دوس دختر شوهرتم گفتم خب به من چه ،گفت میگم یعنی باهاشم گفتم خوش به حالت ،قطع کرد

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...