2777
2789
عنوان

دلم خیلی تنگ شده

283 بازدید | 20 پست

من با ینفر تو رابطه بودم... همه چیز خوب بود... هم احترام بینمون بود،هم تعهدی که بهم داشتیم... اصلا مشکلی بینمون نبود، 21 سالمه تا حالا با هیچ دختری نبودم تا اونو پیدا کردم... ولی بخاطر اینده و اینکه نمیدونستم چه شرایطی ممکنه برای خودم پبش بیاد ترجیح دادم تموم بشه.. نمیخاستم اسیب ببینه.. ولی خیلی دل تنگشم... حس میکنم داغونم... سرکار همه جا... جسمم یجای دیگست فکرم پیش اون.. 

وای وای کاش این روزا بگذره فقط خیلیی سخته خیلییی💔

چرا اینکارو کردی دوست پسر منم اینارو بهم گفت من نابود شدم میفهمی الان باهمیم همون شب معذرت خواهی کرد من یه ماهه حالم خوب نیست بهم شوک وارد شد چون فک میکردم بدون من نمیتونه هنوزم حالم خوب نشده هر روز دارم گریه میکنم... (:

نمیدونم چی بنویسم والا.....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینکارو کردی دوست پسر منم اینارو بهم گفت من نابود شدم میفهمی الان باهمیم همون شب معذرت خواهی کرد ...

اون چقدر بعدش برگشت؟ 

پس شما هم تقریبا شبیه به من هست وضعیتت ... فرض کن بعد از چند روز اگر برمیگشت... میگفت که تلاششو میکنه همه چیز درست بشه قبول میکردی؟ 

من خواستم تموم بشه تا اون اسیبی نبینه بخاطر نامعلگم بودن اینده...ولی اگر قرار باشه دوباره پیام بدم و باهاش صحبت کنم ممکنه اصلا جوابمو بده؟ 

اون چقدر بعدش برگشت؟  پس شما هم تقریبا شبیه به من هست وضعیتت ... فرض کن بعد از چند روز اگر برم ...

همون شب که انلاین شدم دیدم این حرفارو گفته داشتیم حرف میزدیم که چرا این کارو باهام کرد گفت معذرت میخوام منو ببخش حالم دست خودم نبود دوباره باهام باش یه ماه میگذره انگار همه چی مثل قبله ولی من هنوز بهش نگفتم بخشیدمت:)

نمیدونم بستگی به طرف داره شاید ببخشه شاید نه 

اینده که چی واقعا:) اونم اینو بهم گفت:) میگفت اینده ی خودم معلوم نیست نمیخوام به پام بسوزی ولی واقعا اگه دوسم داشت اینو میگفت؟:)قبلنا هم این حرفا بود ولی اون موقع میگفت نه من تلاشمو میکنم خوشبختت کنم:)💔اون دوسم نداره مثه قبل این منم که این رابطه رو میخوام نه اون💔

همون شب که انلاین شدم دیدم این حرفارو گفته داشتیم حرف میزدیم که چرا این کارو باهام کرد گفت معذرت میخ ...

بعضی وقتا از رو دوست داشتن زیاده، نمیخام امید الکی بدم یا بگم رفتارش توجیح داره... ولی برای من از دوست داشتن زیاده... چون نمیخاستم یروز شرمندش بشم... 

بهش پیام میدم دوباره... یا جوابمو میده یا نه.

بعضی وقتا از رو دوست داشتن زیاده، نمیخام انید المی بدم یا بگم رفتارش توجیح داره... ولی برای من از دو ...

تو چه شرایطی هستین؟

هر دو در حال تحصیل؟اون چند سالشه

از وقتی جدا شدین چیزی ازش دیدین که بدونی به یادته

یا کلا چند وقته جدا شدین اینم تاثیر داره

فک کنم مال من از رو دوست داشتن نبود نمیدم اصلا کلا نمیتونم راجبش درست فک کنم :(

بعضی وقتا از رو دوست داشتن زیاده، نمیخام امید الکی بدم یا بگم رفتارش توجیح داره... ولی برای من از دو ...

راهی هست بتونم بفهمم از رو دوست داشتن بوده یا چی؟

تو چه شرایطی هستین؟ هر دو در حال تحصیل؟اون چند سالشه از وقتی جدا شدین چیزی ازش دیدین که بدونی به ی ...

جفتمون تحصیل.. اون 20.. نه چیزی ندیدم ولی 3 4 روزه تموم شده... با چیزایی که تو گذشاه بینمون بوده ممکنه هنوز امیدی باشه

جفتمون تحصیل.. اون 20.. نه چیزی ندیدم ولی 3 4 روزه تموم شده... با چیزایی که تو گذشاه بینمون بوده ممک ...

سه چهار روز چیزی نیست احتمالا درست بشه دوباره

باهاش صحبت کنید از هر چیزی که ناراحتید.. اینجوری اروم تر میشید جفتتون

حرف زدم ولی نشد

شما چی شد اشتی کردین؟ 

اگه پیام فرستادید اشتی کردین میشه بهم بگید؟