2777
2789
عنوان

میکرو ابرو

643 بازدید | 15 پست

ابروهام یه ماهه میکرو کردم متاسفانه خارج از ابرو برام کار کرده خیلییی پشیمون هستم و ناراحت. 

روزی نیست که بابتش ناراحت نباشم. کسی بوده میکروش بعداز یه سال دوسال کاملا پاک بشه یا ردش میمونه؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من میکرو کارم

هیچ تتو کاری اجازه نداره خارج از کادر ابرو کار کنه

بعضی مشتریا به من اصرار میکنن که میخوایم ابرومون پهن بشه خارج از کادر کارکن خودم پشیمونشون میکنم

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

من یکسال شده کمرنگ شده ولی هنوز مشخصه. برو ریمو اگه دوسشون نداری

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
من حس میکنم بعد از میکرو دچار افتادگی پلک شدم  حالا نمیدونم ب نظرم میاد وحساس شدم  یا واقع ...

وا چه ربطی داره

ابروهات میکرو شده چشماتو که دست نزده😳😐😐😐😐

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜