سلام دوستان کفش طبی رو از کجا باید تهیه کرد؟من چندبار از مغازه ی کفش فروشی خزیدم وقتی بهشون میگی طبی کلی مدل نشون میدن قیمتاشم در حد ۵۰۰و ۶۰۰برا همین ادم شک میکنه که واقعا طبی باشن ...چه برندایی هست برای کفش طبی ؟
اعتیاد ب تریاک اینجا گفتمش دیگه ن نمیخواد طلاق بگیره
خب عزیزم اعتیاد به تریاک زیاد خطرناک نیست مواد صنعتیه که خیلی بده من خودم زیاد بوده اطرافم کسایی که اعتیاد به تریاک داشتن ولی خب زندگیشون نرمال بوده خیلی از مردا تو سنای میانسالی درگیرش هستن شما بهترین کار اینه که توی مردم حفظ ظاهر کنی نزاری کسی از مشکلاتت باخبر بشه باور کن هیچکس دلسوزت نیست همشون آخر از همین مشکلاتت سواستفاده میکنن ...سعی کن بری سری کار تفریح کنی اگه پول تو جیبی نداری برو کتابخونه توی روز مطالعه کن خلاصه هرکاری کن ولی نزار مشکلاتت برن بیرون خونه همین اشنا و فامیلی که به اظهر دلسوزی میکنن خودشون از صدتا دشمن بدترن
میدونم اما خب الان من گفتم مدرک جمع کنم مه باز گوه خوری کرد تهدیدش کنم که مدرک دارم اما روم نیست اص ...
اصلا اسم کلانتری و مدرک جمع کردنو از ذهنت خارج کن توی همین راه کلانتری اینقدر دچار مشکلات ناخواسته میشی و یگر یه عده ادم کثیف میفتی که روزی صدبار میگی کاش هیچکاری نمیکردم