من یکبار کاشت برام انجام دادن اما بعد از چهارده روز ناخنم رشد میکنه باید هم. زود ب زود برم ترمیم اینجوری یکی از ناخن هام موقع بعد از چهار روز موقع کار کردن گیر کرد خیلی دردم گرفت مردم از درد دوروزه نمیتونم کار کنم از این درد خلاصه پشیمون شدم یکی اینکه باید زود ب زود رفت ترمیم نه یک ماه ی بار چون بسته ب ناخنم رشدش سریع هست و هم اینکه هنوز گوشتم ناخن چنان درد میکنه ک حالم بده انگار عادت ماهانه شدم حال ندارم
حالا من ناخنام پهن و خیلی کوتاهن بعضیا که خدایی نلخن خودشون واقعا خوشکله
هر کاری کردم چهار دیواریِدلم بشه خونَت اما نشد 🖤 ✨لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨ مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
اوایلش سخته بعد عادت میکنی ، کوتاه بزن، زود نیاز به ترمیم پیدا میکنه دو تا علت داره، اولی کار ناخنکارت دومی رشد ناخنات، کار ناخنکارت باید خوب باشه کامل از ریشه بزنه
خوب باید یکم مراعات کنید البته به اینکه کجا رفتین و کاشت انجام دادینم بستگی داره یه جاهایی اصلاً کارشون خوب نیست و چسب و موادی که استفاده میکنند سریع خراب میشه و شما هی نیاز به ترمیم دارین