2789
عنوان

برونفکنی

315 بازدید | 15 پست

من دیشب از نی نی سایت با برون فکنی اشنا شدم نصف شب بوپ خابمم می امد گفتم حالا امتحان کنم تا ی جایی امتحان کردم خاب داشتم گفتم ولش نمیخاپ بعدا باز امتحان میکمم اما زمانی ک تکون خوردم و ی حالت دیگ تازه فهمیدم ب اون حالت ک بهش میگن خلسه رسیدم یعنی اون روشی ک دستتو بالا نگه داری بعد موقعه بیوفتع بیداری میشی امتحان کردم و من همین اتفاق افتاد و تا تکون نخوردم و جهتمو عوض نکردم نفهمیدم ب ای حالت رسیدم و تاپیکی ک من خوندم دختره نوشته بود ت این حالت باورتون بیشتره اینا مثلا بگید سردمه یهو میبینید سردتون میشه حالا من انجام دادم نتیجشو بهتون میگم و از اینک جسم خودمو نگا کنم حس میکنم میترسم😭😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کردی یه بار دیگه از اول بگو چند بار دستتو بالا گرفتی؟دستت خواب نرفت؟ من یه بار اینجوری شدم ولی ناخودآگاه بود بیرون که بری اصلا احساسی نداری حتی ترس

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چیکار کردی یه بار دیگه از اول بگو چند بار دستتو بالا گرفتی؟دستت خواب نرفت؟ من یه بار اینجوری شدم ولی ...

عزیزم من انجام نشد خابم می امد نصفه ولش کردم دوتا دستامو از ارنج ب بعد بالا گرفتم یعنی ارنجم رو رو تشک تخت رو بقیع دستم صاف بالا و از مچ دست ب بعد کلا رها کرده بودم بعد یک تا دو دقیقه دستام یکم تکون دادم حس کردم سنگینه و دستام رو زمین نمی افتاد تا خابم می رفتم دستام تکون میخورد میخاست بیوفته من بیدار میشدم حدود دو تا س بار چشام رف بعدش ک بیخیال شدم متوجه شدم ک تو خاب و بیداری بودم و تو گوگل زدم نوشته هر زمانی بخاید میتونید انجام بدید اما بهترین زمان ۵تا۷ صب هس 

عزیزم من انجام نشد خابم می امد نصفه ولش کردم دوتا دستامو از ارنج ب بعد بالا گرفتم یعنی ارنجم رو رو ت ...

از کجا فهمیدی تو خواب و بیداری هستی؟ چجوری بودی مگه

از کجا فهمیدی تو خواب و بیداری هستی؟ چجوری بودی مگه

ببین من اولش ک نفهمیدم موقعه تکون خوردم فهمیدم و اینک تاحالا خودت اینجوزی نشدی؟؟  ی وقتایی ک فک میکنی بیداری اما نیستی چطور بگمت حالااا من خودمم غیر این یکی بار شاید بیشترتجربش رو داشتم و خونده بودم ی طرف مغزت خابه ی طرف بیداره ی همچنین چیزای نمیدونم چطور توضیح بدم خودت انجام بده ب مطمعنم توهم میشی البته من خودمم خاب داشتم گفتم انجام بدم

ببین من اولش ک نفهمیدم موقعه تکون خوردم فهمیدم و اینک تاحالا خودت اینجوزی نشدی؟؟  ی وقتایی ک فک ...

آره شده مثلا خوابیدم دارم خواب میبینم دراز کشیدم و چشمامو بستم یعنی هم تو واقعیت چشمامو بستم و دراز کشیدم همزمان دارم خوابش رو هم میبینم😅 خیلی دوست دارم برونفکنی کنم خیلی وقته دنبالشم

آره شده مثلا خوابیدم دارم خواب میبینم دراز کشیدم و چشمامو بستم یعنی هم تو واقعیت چشمامو بستم و دراز ...

من تازه کشفش کردم همین دیروز موفق شدم خبرت میدم