2777
2789
عنوان

معدل کل

289 بازدید | 3 پست

چجوری حساب میشه ؟

ضریب هر سال چقدره ؟ 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

📣 روش سریع به دست آوردن معدل کل و کتبی (نهایی) 

🔴محاسبه معدل کل

🔸معدل کل دیپلم، معدل سه سال مقطع متوسطه دوم می باشد. در واقع، معدل کل دیپلم از میانگین گیری معدل سال دهم، سال یازدهم و سال دوازدهم متوسطه دوم به دست می آید. البته این مربوط به نظام آموزشی جدید هست. در نظام آموزشی قدیم، معدل کل دانش آموزان از میانگین معدل پیش دانشگاهی، معدل پایه سوم دبیرستان و دوم دبیرستان به دست می آمد.

🟢محاسبه معدل کتبی (نهایی) 

روش حساب کردن معدل کتبی دیپلم بسیار ساده انجام می شود. فقط کافی است نمره اخذ شده از هر درس نهایی را در ضریب آن درس ضرب کنید. برای همه دروس همین طور پیش رفته و در نهایت عددها را با هم جمع کنید. بعد از جمع کردن اعداد، کافی است تعداد واحدهای دروس نهایی را تقسیم بر عدد به دست آمده کرده تا معدل کتبی دیپلم به دست آید.

🟢 نحوه محاسبه معدل سالانه در کارنامه خرداد ماه:

🔸 (نمره کل سالانه درس ضربدر تعدادواحدهمان درس + نمره کل سالانه درس دیگر ضربدر تعداد واحد آن درس + ... + ... )

🔸تقسیم بر تعداد واحد کل دروس= معدل کل سالانه

🟣بچه ها شما برای کنکورتون فقط معدل نهایی تأثیر داده می‌شود. 

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

📣 روش سریع به دست آوردن معدل کل و کتبی (نهایی)  🔴محاسبه معدل کل 🔸معدل کل دیپلم، معدل سه ...

خیلی خیلیی ممنونم عزیز دلم 

خبرضریب درسها و واحد ها رو از کجا بیارم ؟ 

بعد معدل ده و یازده و دوازدهم رو جدا جدا حساب کنم و بعد جمع و تقسیم بر ۳ کنم ؟

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

📣 روش سریع به دست آوردن معدل کل و کتبی (نهایی)  🔴محاسبه معدل کل 🔸معدل کل دیپلم، معدل سه ...

و ی سوال دیگه برای معدل کل 

معدل کتبی مهمه یا سالانه؟