2821
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 36 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه دوست داشتین تعریف کنین

راستش زیاده داستانش 

ولی وقتی داستان زندگیمو برا روانشناسم تعریف کردم نزدیک بود منو بستری کنه و گفت خیلی قوی هستی که به زندگیت ادامه دادی 

من خیلی سختی کشیدم از بچگیم تا الان 

ولی الان زندگی خوبی دارم اگه شرایط روحیمو در نظر نگیرم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

تو آزمون استخدامیم. یه نفر بودن که عاشقانه دوستشون داشتم، تو خواب دیدم که مسخصاتمو پرسیدن و بعد تو پرونده ی استخدامیم یه چیزایی نوشتن. و من قبول شدم🥺 

ایشون یه شهید بودن، میترسم بهشون توهین بشه، اسمشونو نمیارم

راستش زیاده داستانش  ولی وقتی داستان زندگیمو برا روانشناسم تعریف کردم نزدیک بود منو بستری کنه ...

عزیزدلم خوشحالم براتون انشالله همیشه شاد و موفق باشین🌷

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍
تو آزمون استخدامیم. یه نفر بودن که عاشقانه دوستشون داشتم، تو خواب دیدم که مسخصاتمو پرسیدن و بعد تو پ ...

وایی😍🥺من عاشق شهدا هستم 

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍
عزیزدلم خوشحالم براتون انشالله همیشه شاد و موفق باشین🌷

ممنونم عزیزم 

همچنین شما❤️

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
هرچی که فکر کنی  نماز خوندم زیارت عاشورا نادعلی  تمام مناسبتا نذر کردم نذر نمک و آش و هم ...

چقدر طول کشید چقدر انتظار کشیدین

من ۲۳ سالمه و امیدی ندارم چون جای ما زیر ۲۰ عروس میشن

من از ۲۰ سالگی هر دعایی گفتن خوندم سختترین دعاها و چله ها

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
چقدر طول کشید چقدر انتظار کشیدین من ۲۳ سالمه و امیدی ندارم چون جای ما زیر ۲۰ عروس میشن من از ۲۰ سا ...

تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین که منم مفتاح راه ( مولانا)

https://reyhaneh.kowsarblog.ir/

به منم بگو عزیزم چطوری ازدواج کردی؟

نماز صبح خوندم عزیزم 

دقیق بهت میگم 

نماز صبح یعنی وقتی اذان میگن بیدار شو نماز بخون بعدش نخواب تا طلوع آفتاب تو این مدتی که بیداری دعا بخون هرچی به دلت میوفته مثل زیارت عاشورا و نادعلی 

من خیلی انجام دادم اینکار رو 

و اینکه مناسبت های مذهبی همیشه نذر کردم مثلا گفتم اگر سال دیگه ماه رمضان ازدواج کرده باشم ۲۰ کاسه آش میدم و ... نذر های اینجوری و خب خیلی یهویی ازدواج کردم 

نماز صبح خوندم عزیزم  دقیق بهت میگم  نماز صبح یعنی وقتی اذان میگن بیدار شو نماز بخون بعد ...

بسلامتی مبارک باشه انشالله همیشه سلامت و خوشبخت زندگی کنید 

از شوهرت راضی هستی؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792