2789
عنوان

مهاجرت

128 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها 

سال نو مبارک، طاعات و عبادات قبول حق

بچه ها نیاز به تجربیات شما دارم 

تهرانی نیستم و اینجا کسی رو ندارم( به جبر و قسمت اومدم وگرنه مشهد رو دوست داشتم و بسیار بسیار خونواده حمایت گر و مهربونی دارم ) دوازده ساله اینجام. دوتا بچه دارم و خدا روشکر در منطقه ی خوش و آب هوایی یه آپارتمان داریم 

اما همسرم و من از تهران و آلودگی و دود و ترافیک و آپارتمان نشستی خسته شدیم و خوایم به رشت مهاجرت کنیم. همسرم کارمنده و توی حقوق ثابتش تغییر نداره اما چون یک کار آزادم داره روی مشتری هاش تاثیر داره، خودمون متوجه هستیم در ابتدا از نظر مالی اندکی مشکل خواهیم داشت، اینا برای من مهم نیست، فقط از نظر آموزش رشت چطور هست؟ جسارت به هموطنان نازنینم نباشه ولی ممکن بچه ها لهجه ی گیلکی بگیرند؟ خودم مشکل ندارم ولی شاید بعدا من را مواخذه کنند. یکی سیزده و یکی پنج هست. 

به نظرتون چندسال دیگه بمونم و بعد برم یا الان برم؟ 

کسی هست در دو شهر زندگی کنه؟ مثلا من هم در تهران باشم هم رشت. 

شما چه تجربیاتی از مهاجرت دارین؟ 

من حاضرم بچه‌ام هیچ خودمونم لحجه قشنگ شمالی بگیریم اما اونجا زندگی کنم

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیشنهاد میکنم تابستون برای درک بیشتر و آشنایی نیاین. شدت رطوبت شوکه‌تون میکنه😅

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

حتما قبلش یه سفر به رشت بیاید حداقل چند روز بمونید آب وهوا بیشتر وقتا گرفته است شرجیه

مازندران ۶ ماه سال ابری 

واقعا رنگ آفتابو نمیبینی قشنگ افسرده میشی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مازندران ۶ ماه سال ابری  واقعا رنگ آفتابو نمیبینی قشنگ افسرده میشی

من عاشق ابر و بارونم آفتاب تیز شیراز افسرده ام کرده. کاش خدا با توجه به شرایط روحی تعیین میکرد کی کجا دنیا بیاد!

من مازندرانم.دوستانی داریم از استانهای دیگه.بعضی هاشون میگن مازندران بهشته دوست داریم اینجا زندگی کنیم.بعضی هاشون هم میگن یک هفته مسافرت کافیه واصلا نمیتونیم اینجا زندگی کنیم

سلیقه هامتفاوته.سرسبزی داره،امکانات خوبی داره(مازندران ازنظر امکانات آموزشی وپزشکی بهتر از رشت هست)،اماباید با هوای شمال کنار بیایین.گاهی خیلی دلگیره.تابستونها هم که خیلی عرق میکنید چون شرجیه.ما به این هوا عادت داریم.شماحتمابایدمسافرت بیایین تاببینین قابل تحمل هست یا نه....اتفاقا برخلاف نظردوستمون میگم تابستون بیایین.اگرتونستین تحمل کنین بقیه روزها رو هم میتونین تحمل کنین

خدایا بی نهایت شکرت
من عاشق ابر و بارونم آفتاب تیز شیراز افسرده ام کرده. کاش خدا با توجه به شرایط روحی تعیین میکرد کی کج ...

ببین منم خیلی برف و بارون دوس دارم حاضرم کل سال بارون ببینم ولی این لعنتی فقط ابر خالیه😩 ینی نه آفتاب میشه نه بارون میاد ابری دلگیر تاریک اه اه

البته من ب ریشه های درختای اینجا پیوند خورده اصلا نمیتونم جایی غیر شمال زندگی کنم

ببین منم خیلی برف و بارون دوس دارم حاضرم کل سال بارون ببینم ولی این لعنتی فقط ابر خالیه😩 ینی نه آفت ...

ولی من عاشق همون ابرم کلا از آفتاب بدم میاد. نمیدونم شاید چون اینجا همیشه آفتابیه عاشق ابرم و سما دقیقا برعکس من🙂

ولی من عاشق همون ابرم کلا از آفتاب بدم میاد. نمیدونم شاید چون اینجا همیشه آفتابیه عاشق ابرم و سما دق ...

جالبه واقعا😂👌🏻 اره دیگه جفتمون از چیزی ک خدا بهمون بخشیده زده شدیم

من مازندرانم.دوستانی داریم از استانهای دیگه.بعضی هاشون میگن مازندران بهشته دوست داریم اینجا زندگی کن ...

سلام دوستان عزیزم

بچه ها من دو سال بندرعباس زندگی کردم و با هوای شرجی خیلی گرم آشنا هستم. 

بازم از تجریباتتون برام بگین 🌿

سلام دوستان عزیزم بچه ها من دو سال بندرعباس زندگی کردم و با هوای شرجی خیلی گرم آشنا هستم.  با ...

سلام

اگر به هوای مازندران عادت دارین پس بخش بزرگی از مشکلتون حل شده هست.چون تنوع غذایی بالایی داره واگریاد بگیریدمیتونین با وسایل دم دستی هم یک غذایی درست کنید

مکانهای تفریحی زیادی هست برای سرگرمی.....برای شغل دوم هم اگر همسرتون تخصصی داشته باشن راحت تر میتونن کار پیدا کنن.اگرم تخصصی ندارن،کارهست بستگی داره اهل چه کاری باشن از فروشندگی گرفته تا کارگری ودست فروشی و منشی و کار تو هایپر وباغهاو زمین های کشاورزی .....اینها کارهای غیرتخصصی هستند

البته من شرایط مازندران رو گفتم نه گیلان.فکرمیکنم شرایط کاری وبهداشتی وآموزشی مازندران بیشترباشه مخصوصا هرچقدر به طرف غرب مازندران میرین امکانات تفریحی بیشتری هست.سعی کردم به اندازه اطلاعاتی که داشتم براتون توضیح بدم

خدایا بی نهایت شکرت