2777
2789

بنظرم که خیلی خوب میشه چهرم اگه بزنم با کلاس میشه بنظرشما همینجوریه؟؟و بگید چه کارایی کنم می‌خوام یکم تنوع بدم به چهرم البته که با میکاپ صورتم خیلی تغییر می‌کنه اما دوست دارم یه مدت دیگه میکاپ نکنم و با گرمای خوب و تزریق یه مقدار فیبر به خودم برسم ژل لب به نظرتون نیاز دارم یا زیر چشم یا بوتاکس ؟؟بهم بگید ممنون میشم الان عکس میزارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صورت رو پهن و مربعی میکنه زاویه فک ....

اگر براتون خیلی مهمه به نظرم یه جای معتبر و خوب هر چند هم گرون باشه برید برای مشاوره اولیه فقط ....که بهتون بگن چی عملی انجام بدید که از اینی که هستید زیبا تر به نظر برسید ... 

هر چند به نظر بنده که یک فرد عادی هستم نیازی ندارید ... 

ولی نظر پزشک بسییییار مهمه 

the most important decision in❣️
ممنون عزیزم شما تاج سری حتما به یه پزشک خوب مراجعه میکنم

قربونت برم من مهربون

الان پزشک سودجو زیاد شده شما چهرتون ماشالله نقص و ایرادی نداره که هیچ واقعا هم زیبایید بینی خوب  پوست روشن و زیبا ...

با کارای کوچیک میتونید زیبایتان رو چندین برابر کنید ... فقط پیش هر پزشکی نری گلی❤️🌱

the most important decision in❣️