2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم چند سالته؟ مشکلات و عوارض تنبلی تخمدانت چی بود؟

چون منم سونو کردم انگار درجاتی از تنبلی دارم بهم همین قرص رو دادن ولی هنوز پریود نشدم، اگه قبل پریودی بخورم مشکل داره؟

سلام عزیزم چند سالته؟ مشکلات و عوارض تنبلی تخمدانت چی بود؟ چون منم سونو کردم انگار درجاتی از تنبلی ...

من پریود نمی‌شدم 

رفتم سنو دکتر بهم داد 

الان نه ماهه میخورم و خب تا یه هفته بعد قرص پریود میشی نگران نباش 

منم تنبلی دارم مجردم  باید بخوری جواب نمی‌ده

چرا انقد زیاد شده با دوستام صحبت میکردم هممون ی خفیف داشتیم هرکیو میبینی تنبلی داره😑😑 من چند روزه ترسیدم خیلی سبک زندگیمو سلامت کردم، پریودام ۳۵ روزه بود ولی الان ی ماهه نشدم و دکتر برام امپول هورمون زد که پریود شم ولی الان چهار روز گذشته و نشدم☹️ بهم گفت اینو زدی درجا پریود میشی از روز سوم پریودتم قرص رو بخور، بنظرتون الان که نشدم هم میتونم بخورم؟ چیکار کنم بشم😑

چرا انقد زیاد شده با دوستام صحبت میکردم هممون ی خفیف داشتیم هرکیو میبینی تنبلی داره😑😑 من چند روزه ...

اول باید بری سنو گرافی 

اگه ضخامت آندومترت کم باشه هزار تا آمپول هم بزنی نمیشی 

باید حتما یه دور قرص مصرف کنی 

چرا انقد زیاد شده با دوستام صحبت میکردم هممون ی خفیف داشتیم هرکیو میبینی تنبلی داره😑😑 من چند روزه ...

منم اولین بار. دو تا آمپول زدم و بعد 14 روز نشدم

مجبور شدم 21روز قرص بخورم