2777
2789
عنوان

حق با کیه؟

85 بازدید | 5 پست

منو دختر خالم رفتیم کلاس شنیون  بعد ازما نصف مبلغو گرفت خلاصه یه جلسه از این تئوری ها هست که میگه مینویسیم . بهمون گفت بعد یسری جریانات پیش اومد دیگه نرفتیم وضع خانواده ما اوکیه اوکیه دلی لون دختر خالم بنده خدا پدرش کارگره پول هردومون رو خورد هرچی به دختر خالن گفتم بیا بریم بهش بگیم بده بهمون گفت نمیگم اگه خودش نداد ولی از گوشت سگ حرومترش باشه کار درستی کردیم واقعا یا بریم داد و بیداد کنیم

حق با ارایشگر هست 

شما از اول نصف پول رو دادی نمیتونی وسطش بگی خب من نمیام و هر چی اضاف مونده رو بهم برگردون

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون گفت نیایید والا

ارایشگر گفت نیاید؟!

فکر کردم دختر خاللتون گفته نریم 

یکم بد توضیح دادی 

خب اوکی حق با شماست برید شکایت کنید راحت 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

حامی آرایشگرا

چه ربطی داره😂استارتر یکم بد توضیح دادن 

بعد متوجه شدم که خود ارایشگر گفته نیاید