2777
2789

یه پسری هست که دوستم داره ، ولی قیاقش به دلم نیست ، هر چرت و پرتی بگی بهش گفتم که بره و دلش نشکنه ولی بیخیال نمیشه ، نمیدونم چیکار کنم ، برم بش بگم قیافتو دوست ندارم ؟

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه تاپیک شوهراتون رو گزارش بزنین؟

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
یه پسری هست که دوستم داره ، ولی قیاقش به دلم نیست ، هر چرت و پرتی بگی بهش گفتم که بره و دلش نشکنه ول ...

چقدر شبیه منی 

منم یکی بود همینطوری بنده خدا خیلی هم دوستم داشت ولی من هیچ جوره باهاش اوکی نمی‌شدم آخرش بهش گفتم رفت

چقدر شبیه منی  منم یکی بود همینطوری بنده خدا خیلی هم دوستم داشت ولی من هیچ جوره باهاش اوکی نمی ...

من هرچی بهش میگم ، هی میگه صحبت میکنیم درست میشه ، بش میگم نمیخوامت میگه چرا قبلا میخواستی ، حرف بزنیم درست میشه ، در صورتی که قیافش اصلا در حد من نیست 

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
من هرچی بهش میگم ، هی میگه صحبت میکنیم درست میشه ، بش میگم نمیخوامت میگه چرا قبلا میخواستی ، حرف بزن ...

اگه واقعا نمی‌خوای خیلی جدی تر بگو بزار حساب کار دستش بیاد اما اگه بازم ی درصد امید داری که هیچی

اگه واقعا نمی‌خوای خیلی جدی تر بگو بزار حساب کار دستش بیاد اما اگه بازم ی درصد امید داری که هیچی

خیلی جدی بهش میگم ، هی میگه حرف میزنیم درست میشه ، حتی باورت میشه گفتم یکی دیگرو دوست دارم ، اصن انگار نه انگار

خیلی جدی بهش میگم ، هی میگه حرف میزنیم درست میشه ، حتی باورت میشه گفتم یکی دیگرو دوست دارم ، اصن انگ ...

چون با خودش فکر می‌کنه دروغ میگی بخاطر همون مهم نیس براش

خانوادت در جریانن؟

چون با خودش فکر می‌کنه دروغ میگی بخاطر همون مهم نیس براش خانوادت در جریانن؟

مامانم تا قیافشو دید گفت واای نه مامان ردش کنه تو فامیل اینقد مسخرت میکنن و هی میگن ازش زدع میشیا ، راستم میگه