2777
2789
عنوان

همونم که گفتم تو عقد حامله شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 81 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو شهرستان تا بچت به دنیا میاد اگه خیلی حرف بقیه برات مهمه

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

اینقدر مردم فضولی و دنبال حرف که می‌فهمن 

بزار بفهمن اصلااا ب کسی ربطی نداره. ببین منم تو خانواده ای زندگی میکنم ک بارداری تو عقد برابر با مرگه ولی دیگه باید بفهمن ک وقتی عقد هستن گناهی نکردن ک خجالت بکشن. دخترعموی من ۶ ماه بعد عروسیش زایمان کرد همه فهمیدن ولی کسی ب روی خودش نیاورد تموم شد رفت

تو گناهی نکردی ک خجالت بکشی اگه هم یک درصد بخای سرزنش بشی مقصر تو نبودی شوهرت بوده پس احساس گناه نداشته باش شرمنده نباش خیلی عادی برخورد کن عزیزم.

انشالله تو دلیت بااین استرسی ک مامانش داره صحیح و سالم بیاد بغلت

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
دیروز باید پریود میشدم هنوز نمیدونم چند وقتشه 

عزیزم خب چرا خودتو زجر میدی 

کاری نداره که یه آزمایش بده 

تا دیر نشده اقدام کن خودتم با بچه بدبخت نکن فعلا

بزار چند سال بگذره بعدش باردار شو.. 

کار خلاف شرع یا غیر قانونی انجام ندادی ولی متاسفانه بعضی خانواده ها هنوز به روال قدیم رفتار میکنن

انشالله بخیر میگذره 

زود عروسی بگیرید

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

وای من تو عقد وحشتناک استرس داشتم باردار نشم

الانم عروسی کردیم بازم میترسم😂

مامانم انقد میترسوند‌ منوو‌ 

فامیلای مام انقد حرف در میارن انگار با پسر همسایه .. هوف ولی به نظرم آدم خودشو کنترل کنه بزار بعد عروسی بهتره