2777
2789
عنوان

همونم که گفتم تو عقد حامله شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه زخم زبونی؟ بچت که به دنیا اومد میخوان بگن نه باید نابودش کنی؟ یا میخوان بکشنت بگن چرا با شوهرت ...؟ تهش میخوای ۱۰ تا جمله تحمل کنی دیگه سخته؟ سخته ها، ولی نه بیشتر از تبعات سقطش.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

اصن به کسی اجازه دخالت نده کسی خواست حرف بزنه بگو این مسائل زناشوییه مگه من میام شب تو اتاق خواب شما بخوابم؟و با شوهرت صحبت کن که حمایتت کنه و مزارع کسی بهت حرفی بزنه 

ببین اصلا از این کاری که کردی ناراحت نباش و خودتو سرزنش نکن شوهرت بوده الیته ماها خیلی اخلاقای پوسیده ای داریم و به این چیزا سعی کن توجه نکنی و منطقی حرفتو بزنی ک کار بدی نکردی ایشالا به خوبی و خوشی بدنیا بیاری بچه آتو و مامان شدنت و پیشاپیش تبریک میگم

کاریه که شده،

به نظرم رو نده که بقیه بخوان سرزنشت کنن،

تا جایی هم که ممکنه نزار بفهمن تو عقد حامله شدی،

اصلا گردن نگیر بگو هم ن بعده ازدواج سریع و ناخواسته و در کمال ناباوری حامله شدی،

بازم اگه فهمیدن بهشون رو نده سرزنشت کنن

یادمه یه خانومه تو همین سایت میگفت تو نامزدی حامله شده بود و مجبورش کرده بودن سقط کنه،بعده سال ها حالش خراب بود پشیمون که به حرف دیگران گوش کرده بود