2777
2789
عنوان

می ترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 49 پست
دلیل نمیشه  من حتی نمیدونم همسایه بغلیم اسمش چیه؟ چه برسه شماره و آیدی داشته باشه

شهرستانیم همه همدیگرو میسناسیم

آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق‌..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده رو در جریان بذار، خطت رو عوض کن  در ضمن قبرستون جایی نیست که تنها بری کلی آدم خلافکار ...

تنها نبودم ولی متوجه سنگینی نگاهش میشم

مراقب باش اسی نمیخام بترسونمت ولی اگه تنها رفتی بیرون یه چاقویی چیزی بزار جیبت . سیمکارتتو عوض کن و خانوادتم در جریان بزار اگه دیدی بازم ادامه داشت به پلیس اطلاع بده

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
مراقب باش اسی نمیخام بترسونمت ولی اگه تنها رفتی بیرون یه چاقویی چیزی بزار جیبت . سیمکارتتو عوض کن و ...

به خانوادم همون موقع گفتم. ولی هنوز میترسم نمیدونم چرا یه دلهره عجیبی دارم 

به خانوادم همون موقع گفتم. ولی هنوز میترسم نمیدونم چرا یه دلهره عجیبی دارم 

والا این که خیلی دارکه منم ترسیدم

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.