2777
2789
عنوان

ارشد یا اشپزی؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 30 پست
عزیزم خوبی؟هفته ای یه غذا یادبگیری سالی میشه ۵۴تا ارشدتو بخون یه روز در هفته اشپزی تمرین کن  ...

به خدا روانی شدم مغزم اصلا نمی‌کشه

فقط ی مرغ و ی خورش قیمه و قورمه یاد بگیرم دیگ هیچی نمیخوام یاد بگیرم 

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب
احه من هم سر کار برم هم برا ارشد بخونم وقت نمی‌کنم یاد بگیرم دیگ مگر بعد اینکه ارشد قبول شدم کامل یا ...

دیوونه ای دختر واسه ازدواج میخای چیزی رو که دوست نداری یاد بگیریو قید شغلتو بزنی مگه ۲۴سال خیلی زیاده ؟بابا ۲۴سال بنظر من تازه اول زندگیته 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هردوشون باهم دارم آشپزی خیلی آسونه روزی یه غذا از نت یاد بگیر بعد از مدتی مثل ما حرفه ای میشی و د ...

من درست میکنم ولی دیگ مثل مامانم خوش رنگ و خیلی خاص نمیشه ولی خوب میشه حقیتن

من دکتری می‌خونم،وکیلم،دو تا بچه دارم،شوهر دارم🤣🤣

عزیزم کلاس‌های ارشد نهایتا دو روز در هفته باشه 

این کارا چیه😃

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

به خدا روانی شدم مغزم اصلا نمی‌کشه فقط ی مرغ و ی خورش قیمه و قورمه یاد بگیرم دیگ هیچی نمیخوام یاد ب ...

خب اینا که کاری نداره بخدا من ۱۶سالمه از غذا درست کردن و کار خونه متنفرم ولی خیلییی اسونه من بلدم یه روز وقت بزاری همشو یاد میگیری درست کنی بعد نمیخاد که حفظم بشی بزن تو اینترنت کاری که اون میگه رو انجام بده 

من درست میکنم ولی دیگ مثل مامانم خوش رنگ و خیلی خاص نمیشه ولی خوب میشه حقیتن

هنوز زوده مثل مامان بشه همین که قابل خوردن باشه خیلی ام عالیه 😊

درستو با آشپزی مقایسه نکن برای آشپزی همیشه وقت هست ولی درس زمان خودشو داره

چه جالب علاقه مندم بدونم این خیلیا کجان و چه نتیجه ای گرفتن دقیقا که با کارشناسی نمیشد بگیرن

عزیزم میتونه هم آشپزیرو بلد شه هم زندگی اید آلشو داشته باشه هم هدف و درسشو اینکه شما ادامه ندادی و داخل درس نتونستی موفق بشی و حتما تو کار دیگه ای خوشبحت تر بودی دلیل نمیشه واسه بقیه نتیجه نداده باشه میتونستی جای شماختن آدمای اینستاگرامی و بقیه دوتا از موفقای کشورمون که به جایی رسیدن رو بشناسی و نگی درس اله و بِله شما برا یه سر ماخوردگی کل بیمارستانو متر میکنید حالا اومدین و از بد بودن و بی فایده بودن درس صحبت میکنید

من دکتری می‌خونم،وکیلم،دو تا بچه دارم،شوهر دارم🤣🤣 عزیزم کلاس‌های ارشد نهایتا دو روز در هفته باشه& ...

ن عزیزم تایم خوندن برا کنکور ارشد رو میگم و گرنه ارشد میدونم کاری نداره ب اون صورت

عزیزم میتونه هم آشپزیرو بلد شه هم زندگی اید آلشو داشته باشه هم هدف و درسشو اینکه شما ادامه ندادی و د ...

شما بهتره اول بری تجربه کسب کنی بعد از موفقیت و عدم موفقیت بقیه صحبت کنی هروقت وارد جامعه شدی بعد بیا اظهار نظر کن فعلا خیلی کوچولویی برا این صحبتا از خیالات و رویاپردازی دبیرستانت که دراومدی اونوقت بیا حرف میزنیم

اگه هم میگبد کیا بله من الان اسم افرادی و که میشناسم با درس به هدفشونو ارزوهاشون رسیدن کیان 

اقای دکتر کوروش شاه پسند 

سهیلا چوب دار کلاهی

سید عباس موسوی رهپیما 

فاطمه طریقت منفرد 

اینا فقط چند تا دونه شون بودن و گفتن همشون از عهده من خارجه اینقدر که زیادن میخام به اون دسته که میگن با درس نمیشه به جایی رسید بگم اگه علاقه باشه میشه اگه انگیزه و شوق رسیدن باشه میشه اگه حون بدی پاش میشه لطفا سعی نکنید بقیه رو از اینکه دارن واسه اهدافشون تلاش میکنن نا امید کنید

شما بهتره اول بری تجربه کسب کنی بعد از موفقیت و عدم موفقیت بقیه صحبت کنی هروقت وارد جامعه شدی بعد بی ...

اینکه شما  شخصیت من رو با سنم میخای پایین بیاری جای خودش اما حرف بیخودی نمیزنم که میگم درس چیز بدی نیست و میشه به موفقیت رسید ادمای موفق اول خیال رسیدن به ارزوهاشونو داشتن اول رویا دیدنش که تونستن بدستش بیارن خب هدفهای ادما با همدیگه فرق میکنه هرکس یه هدفی داره شما نمیتونی برگردی و بگی کسی که هدفش رسیدن به موفقیت از راه درس هست درست نیست  اتفاقا ادما رو نمیشه با سنشون دلیل بر بی تجربگی و ...بدونی اتفاقا من همین الانم وسط جامعم 

اینکه شما  شخصیت من رو با سنم میخای پایین بیاری جای خودش اما حرف بیخودی نمیزنم که میگم درس چیز ...

تجربه؟ مدرسه رو میگی جامعه؟ 

من در سن تو دقیقا حرفای تورو میزدم الان بعد از چهار سال دانشگاه و دوسال خاک بازار طراحی و برنامه نویسی رو خوردن و با دست پر وارد بازار کار شدن دارم با تو صحبت میکنم از دور همه چی متفاوته پشت میز مدرسه نشستن و رویا پردازی کردن خیلی راحته ولی خریدن پراید ۳۰۰ میلیونی با دلار ۶۰ ۷۰ تومنی با حقوق ۲۵ تومنی یک مهندس(در حالت خوب) فاجعه ایه که تو دبیرستانی از پشت نیمکت مدرسه و تست فیزیک و شیمی نمیتونی درکش کنی

بله اینم مهمه که تعریفت از موفقیت چی باشه شاید شما مستاجر بودن و سوار پراید شدن با مدرک دکترا رو موفقیت میبینی به هرحال ۸ سال اینده بهتر میتونی حرفای الان منو بفهمی کاش کسی زودتر این حرفارو به من میگفت و مثل تو گارد نمیگرفتم در مقابلش و نگرشمو بر اساس تجربه بقیه میچیدم قبل اینکه سیلی واقعیت بخوره تو صورتم